15 Ağustos 2016 Pazartesi

Unutmak ...


Kötü yaşanmışlıklar hatırlandıkça acı veriyor. Unutmak istiyor insan ama ne kadar başarabilirse tabii ...
Hayat acımasızca açtığı kocaman yarayı kapatırken, aynı hızla yardım etmiyor insana. Zamana bırak diyor basıp gidiyor...

Dur hele, bir sor yardım edebileceğim bir şey var mı diye değil mi??? yok nerdeee ...

Anlatamıyorsun da derdini, içinden de çıkamıyorsun ,ne olacak bu halin, 
ne zaman nasıl toparlanılır ki ... Biri geliyor bencilce hayatın tam merkezinde seni allak bullak edip gidiyor. 

Allah insanı bencil, anlık duyguların esiri olmuş insanlardan korusun bence en tehlikeli insan türü bu. Öyle an geliyor diyorsun ki gözlerimi yumsam, açtığımda üzerinden tam 1 yıl geçse, ben biraz hafiflemiş olsam. Öyle acıyor insanın yüreği işte,  hayat ise o acıyı sana kakaladıktan sonra, hızla kaçıyor yanından. Onu mu kovalasan acını mı unutsan bilemiyorsun...

Kötü yaşanmışlıkları unutmak için ne yapmak lazım ???


sevgiler
nehircce


4 yorum:

Nil dedi ki...

Yapılabilecek bişey olduğunu sanmıyorum. Sadece zaman.

Kiremithanem dedi ki...

Rahat günler eğitici değildir. .acı içeren günler veya anlar çok daha eğitici çok daha anlamlıdır yani bir bakıma acı çekmek zor olsa bile güzeldir çünkü gelişim zorlukla gelir her acı da bir ders saklar içinde o dersi algıladığın an acı son bulur çünkü sana öğrenmen gerekeni öğretmiştir..
Sevgiler :)

nehircce dedi ki...

Küçük Mucizelerim; evet haklısın zaman en iyi ilaç olacak inş.

Değmesin Yağlı Boya ; Ne kadar güzel anlatmışsın, ruhuma bir serinlik geldi teşekkür ederim ziyaretin ve yorumun için, sevgiler :)

Kiremithanem dedi ki...

Acılar bir derstir arkadaşım..öğrenene kadar gördüğün,öğrenince de gerçekten son buluyor..acını derdini sev..gidecek o...ve daha iyi bir sen kalacak geriye,hem daha olgun hemdaha güçlü..benden de sevgiler.