17 Ağustos 2009 Pazartesi

Tatil bitti..

Merhaba ben geldimmm..
İlk iş günü malum çok kötüyüm. Alışmaya çalışıyorum.Biriken işler bazı can sıkıcı sözler var ama olsun yarın daha iyi olacağım biliyorum..Şimdi belki merak ediyorsunuzdur tatilimin nasıl geçtiğini :)) baştan başlarsak..
O zaman otobüste yanıma denk gelen tosuncuk teyzeden başlamam lazım,hal böyle olunca tahmin edersiniz ki koltuğa büzüşerek tam 10 saatlik bir yolculuk yaptım.Yaşına hürmeten birde, cam kenarında benim oturmam gereken yere oturmuş olmasına rağmen sabırla bitirdim o uzun yolu..İçimden çok kızdım ama tepki verip can sıkıcı olmak istemedim pek .. Kötü başlamasın ne olurrrr dedim içimden kırk kere...
İnmem gereken yerde eşim bekliyordu :) Beni görünce yüzünde güller açtı :)) Özlenmiş olmak çok güzeldi.Haaa unutmadan bende 28 yaşında ve ilk kez saçlarımı ona farklı görünmek için boyatmıştım çok şaşırdı ve beğendi :) Şuan tarçın kızılı olarak dolanıyorum :)) Eve gittiğimizde efoşu hasta buldum, canım çok sıkıldı.Tatilim pek umduğum gibi başlamamıştı ama olsun dedim,biriciğimle son sürat ilgilenip onu iki günde ayağa kaldırdım.Ama sonra ben, malum karadeniz sağı solu belli olmuyor,havalar çok soğudu birden yağmur vs derken, beni de hasta etti.Kısacası 2 günde ben yattım doktor,ilaç vs derkennn,adam akıllı bir cuma günü deniz, kum, güneş sefası sürüp toplamda 3 kez denize girip geldimmmmmmmmmm... Tatil mi tatil, elbette bunada şükür ama çok yoruldum,şimdi sadece hafta sonunun biran önce gelmesi için dua ediyorum :) ancak ozaman dinleneceğim sanırım.
Benden şimdilik bu kadar,hepinizi çok özledim bu arada, okunacak ne çok yazı birikti herkesi tektek takip etmem lazım..Bugün işim çok anlayacağınız..
Sevgiler,