27 Nisan 2010 Salı

süpriz misafir...


Dün öylesine birgün geçirdim ki sormayın...

Saat akşam 5 civarı eşim aradı;

Canımm napıyorsun ?

çok yoğunum sen napıyorsun ?

iyi işte biz de Mert Bey le (Firma Lab.Müdürü kendisi) müşterileri geziyoruz..

Hımmm peki kolay gelsin size..

canım şey, akşam Mert Bey misafirimiz olacak, uçağı saat 10'da yemekten sonra ben bırakıcam..

ben sanırım 5-10 saniye yerimde çakılı kaldım..

Sonra hımmm öyle mi pekiiii

dedim ve kapadım teli...

Telefonu kapar kapamaz ;
Ya bu adam delimi (eşime kızıyorum),sanki ben ev hanımıyım,kaldı ki o saatte bir ev hanımıda olsa şaşırır ne yapacağını,bıdı bıdıııı söylendim..
Kaç senedir evliyiz ilk kez böyle birşey yapıyor..Mecbur kaldı demek ki orasını anladım da..Elim ayağıma dolandı birkez...

Hemen kardeşimi aradım ona birkaç talimat verdim :) Sağolsun kırmadı beni :))


Pazar günü yaptığım fırında tavuğun yanına kardeşim de bir çorba yaptı.Akşam eşimle misafirimiz beni almaya geldiler iş yerimden :))Eve hep birlikte girdik anlayacağınız.Hanii misafir evde beklenir falannn yok öyle birşey..

Neyse hemen organize olup,önce Zeyno nun ısladığı pirinçler pilava,tavuğun yanına soyulan patatesler kızartmaya çevrildi :))))okusss pokusssss

Sonra masa hazırlandı..Tabaklar elden geçti,çatal bıçak kontrolu vs..Efe de sürekli hareket halinde ayağımın dibinde fulll enerji,dolandı durdu..Sonra Mert Bey ile kırk yıllık dost gibi bıcır bıcır konuştu..Resimler yaptılar birlikte.Bende rahat hareket edebildim.

Evime ilk kez gelen biri, ki bir de eşimin müdürü olunca ilk anlarda oldukça heyecanlandım tabii,neyse ki elime yüzüme bulaştırmadan hallettim :)) Habersiz misafir zormuş gerçekten..Ama bir şekilde halloluyormuş..


Siz sonra eşime ne yaptığımı merak ediyorsunuzdur..Yok yokk kızmadım çünkü her fırsatta mutfağa kaçıp; canımm kusura bakma lütfen mecbur kaldım diyip durdu birkaç öpücüğe tav oldum :))))


İşte böyleee ..

Kıssadan hisse ; misafir bereketiyle gelir,ev sahibine geçici bir yorgunluk bırakırrr gidermişşşş :)))
sevgiler..