28 Haziran 2010 Pazartesi

öylesine bir yazı..




Yine sizi okumaya daldım saat kaç olmuş,bak hala elde avuçta birşey yok..

Günler sanki bir yarış içinde kovalayıp duruyorlar birbirlerini..Bu ofiste mi zaman hızla akıyor yoksa ben de mi birşey var bilmiyorum..

Bu Cuma, yine geçen seneki tatil mekanımıza gidiyoruz kısmetse..Karadenizde hoş bir kasabaya ,aile yazlığına ritüel oldu her sene her sene ...Bazen farklı yerlerde görmek istiyorum elbette,yazlık mevzuu biraz sıkıcı olabiliyormuş ne yalan söyleyeyim..Ama yine de bildiğin tanıdığın bir yerde tatilini tamamlamak da, diğer yandan hoş gerçekten..

Evde her yer giysi,havlu vs.. zaten küçük olan evim iyice kalk gidelim diyor bakalım gideceğiz hep birlikte,bir girsinler valize de hayırlısıyla :)

Efecik çok heyecanlı,denizin,kumun oyuncaklarının telaşında..Mayosu illa siyah beyaz olacakmış..Aradık haftasonu bulduklarımız beyimizin poposuna büyük geldi..

haaa birde,

Balkondaki fesleğenleri tazeledik,çileklerimizi ayırdık saksıları çoğalttık..Sonra oturduk çay içtik dün akşam eşimle,ben birkaç satır kitap okudum..Sonra bizimkine yakalandım anneeee benimde kitap okuyasım vayy bekle geliyoyummm..Eyvah kitap haram oldu bize dedim içimden,yine milyon tane soru peşpeşe,kapadım kitabı bekledim elinde küçücük kitabıyla gelişini...Hep okur, hep sever inş.benle vakit geçirmeyi :)
Bizde durumlar böyle ve buna benzer..

Sizde ne var ne yok :))

İyi haftalar dilerim hepimize

Sevgiyle

Nehircce