7 Haziran 2010 Pazartesi

Haftasonundan...

Haftasonu gezdik azıcıkda olsa..

Önce oğluşa küçük bir alışveriş.

Sonra geçtiğimiz hafta doğum gününü büyük bir süprizle kutlayan(ama yanında olamadığım) Sewresh le buluştuk kardeş Zeyno ile birlikte hediye cicilerini verdik... Karnımızı doyurup, hoş sohbetler ettik..Bir de kıvırcık Gamzemiz vardı yanımızda..Salsa derslerine pek bir alışmış halleriyle :) Nazım Hikmet Kültür Merkezinde tavşan kanı çaylarımızı yudumladık..Ben fotoğrafla ilgili düşlerimi paylaştım..Onlar bana poz verdiler..Ara sıra makinamı kaptılar, onlar çektiler sağı solu...Bir benim düzgün fot.çekemediler ama, yaaaa hiç fotojenik değilim galiba :))) Baksanıza bir elim var fotoğraflarda sadece :)) yüzüğüm güzel mi :))


Kardeş Zeyno,bana poz vermeye fena alıştı..Düğün fotolarını da çekmek arzusundayım bakalımm kısmet... Onun da bir bloğu var bilmeyenlere duyurulur..



Solda SEWRESH tanıştırayım..Yüzü de gönlü gibi hep güler..İyi ki var dediğim sayılı insanlardan biridir kendisi..Bloğuna uğramadıysanız hala, bir bakın derim...



Gamze ve Sewim in elleri :)) Bir daha ki pozlarını yeşil ve kırmızı ojeli parmaklarıyla çekeceğim çok alem bu kızlar bir tanısanız :))


Pazar günü de misafir ağırladım..Hoş bir gündü yine,çok yorulsamda insanların evimden memnun güler yüzle çıkmaları bana sonsuz keyif veriyor...

Sevgiyle hepimize iyi haftalar dilerim...

Nehircce