4 Ekim 2010 Pazartesi

Tedavi başladı..

Merhaba,
Öncelikle tüm geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize, ayrı ayrı çok teşekkür ederim.
İyi ki varsınız..Gerçekten iyi ki varsınız ...

Süreyyapaşa Çocuk Göğüs Hastalıları Hast.muayenemizden sonra, oğluşun her yıl tekrarlayan bu rahatsızlığı Astım başlangıcı sayılabileceği için,önce ciğer filmi sonra yapılan alerji testi sonrası, bir sonraki kontrole kadar sürekli kullanması gereken bir fısfıs ve öksürükleri geçene kadar kullanması gereken bir fısfıs daha verildi.İsimlerini bilerek yazmıyorum ki yanıltıcı bir bilgi olmasın diye.

Sonra bu fısfısların takılıp, düzenli olarak nefesin açılabilmesi için yukarıdaki mekanizmayı ayrıca medicalciden aldım.Bunların sahteleri olabiliyormuş düşünsenize, ne kadar ilginç ve çocuğunuzun astımının ilerlemesini sağlıyormuş...Sağlıkla bile dalga geçer olmuşuz pesss...İhtiyacınız olduğunda ki dilerim olmaz özellikle doktorunuzun yazdığı ismi arayın ve anabayiilerinden soruşturun..Her hangi bir sağlık ürünü de olsa..

Neyse çok şükür şuan herşey daha yolunda ,oğluş bu fısfısın kullanılma şekline ilk gün alışamadı;ama şimdi oturttuk..Periyodik bir sıralamayla sıkılması gerekiyor artık kendisi sayar oldu..Ama ona o tedaviyi uygularken yine de ben bir anne olarak üzülüyorum...Ama ilerlemeden atlatacağız inş.buna inanıyorum..O yüzden ihmal etmeden bu tedavinin düzenli yapılması şart...

Maske işte böyle kullanılıyor.Zaten aramızda bilen arkadaşlar vardır belkide ama yine de bir göstermek istedim.Biz sabah akşam bunu uyguluyoruz..
Geçecek inşallahhhh....
İyi ki tam uzman hastanesine gitmişiz,özel doktorumuza ve ismini vermek istemediğim Devlet Hast.Dr una kalsaydı kendi kendine geçecekti ama ne zamannnn ????

***
Sizi çok seviyorum...
Öyle yazayım dedim içimden geldi :)))

Sevgiler
nehircce