29 Eylül 2009 Salı

maydonoz'a teşekkür...



Merhaba dostlar...


Bugün yine sıradan bir gün klasik patron stresi,işten dertli arkadaşlar vs...Yoğun bir iş temposu sürekli ben burda napıyorum serzenişleri...Geldi geçti koca birgün daha böylece...


Öğlen bloğumda yüzümü güldüren bir gelişme yaşadım çok da mutlu oldum,sevgili maydonoz beni okunası bloglar listesine almış reklamımı yapmış :)) ki ben ne zamandır bu anı bekliyordum.Onur duydum birkez de kendi bloğumdan sevgiler, teşekkürler maydonoz :))
Sayfanda yeni yeni blog tanıtımlarını gördüğümde acaba beni nezaman farkeder ki diyordum ne mutlu bana...
......

Bugünlerde keyifsizim biraz hastalık halleri var üzerimde, faranjit galiba boğazım acıyor,sürekli bir kaşıntı hali boğazımda,kuruluk vs.. Efoşdan geçti sanırım minnoşum da hasta ya 3-4 gündür..İyileştirme çalışmalarım devam ediyor şükür daha iyi...

Kreşe tam gün vererek sanırım hata ettik..Sabah 09:00 öğlen 16:00 ama ağır geliyor galiba, bu akşam eşimle birkez daha konuşup bir karar vermeliyiz iki terazi nasıl başaracağız bakalım :))
Birde öğretmeninin fikrini almak lazım tabii..Neyse sağlık olsun dilerim onun ve bizim için en hayırlı olanı olur :))
........
Dün çok stresli bir gün geçirdim,bütün patronlara veryansın halindeydim..Aranızda patron olan varsa alınmasın; ama yahuuu hepsi niye birbirine benziyor bunların :) Aynı tornadan çıkmış gibi..

Bu konuda özel bir yazı yazmak istiyorum.Zamanı gelince tabii.Canımı sıkan konularda fikrinizi almak isterim...
Herkese kucak dolusu sevgiler...