29 Haziran 2009 Pazartesi

Nerdesiniz ??


Evetttt hadi bayanlar hadiiii 8. yorum geldii, daha 11 e ulaşamadık..Beğenmediniz mi yoksa tişörtü :))) farklı modellerde koyacağım ilerleyen zamanlarda bilginize :))
Bu arada haftasonu ; cumartesimi ev işleriyle geçirdikten sonra akşama da eşimin ağbisi ve yengemizi ağırlamak için bir sürü lezzetli yiyecekler yaptım söylemesi ayıp :) fotoğraf çekemedim ama hoş bir sofra kurdum..Balkona tabii:)) Gece bizde kaldılar.Sabaha erkenden kalkıp Şile Sahilköy'e gitmek üzere yola çıktık.Yarı yolda kahvaltılıkları unuttuğumu hatırladım baya bir dalga geçildi benle,uzun kıvrımlı köy yollarını geçip nihayet geldiğimizde denizin görüntüsü hepimizi çok mutlu etti.Giriş için ücret istendi neysee normal dedik,berbat araba yolundan ilerleyip arabamızı park ettiğimizde etrafta hiç bir düzenleme olmadığını gördük ve üzüldük..Alınan para ne için onu anlamış değilim.Eleştirimizi de tamamen kulak arkası edip çekildiler yanımızdan.. Biz vermeye alıştık bu memlekette onlarda parselleyerek almaya, çok acı...Her yer çocuk beziydi ayrıca ne pis anneler var dedirtti bana, insan çocuğunun bezini bir poşete koyup atmaz mı..

Oğluş 2 yaşına gelmeden, bezden kurtardı hem kendini hem bizi,ben o dönemlerde yanımda sürekli poşetlerle gezdiğimi çok iyi hatırlıyorum.Çantamın her köşesinden çıkabilecek çoğu market poşeti, çöp için yedekliydi bende,bazı kadınları anlamak mümkün değil..

Neyseki denizin rengi,durgunluğu gerçekten güzeldi yalnız tek kötü yanı çok kayalık olmasıydı.İlk 1 metreden sonra sürekli kontrollu olmak zorundasınız.Ayağım da küçük küçük soyulmalar ezilmeler oldu maalesef :((

Öğle yemeği vakti geldiğinde evde unuttuğum içecekleri fark ederek ikinci şoku yaşattım bizimkilere :))) Ben çok alem bir kızım nolcak benim bu unutkan hallerim... Güzel bir günün ardından kızarmış canı yanan ben,arabada uyuya kalan oğluş ve yorgun diğerleri :) çokkk kalabalık bir trafiğin ortasında,attığımız stresi, fazlasıyla geri toplayarak döndük evimize...İşte böyleee

Sevgiyle sıcacık kucaklıyorum hepinizi :))

not: fotoğraftakiler eşim ve oğlum pek belli olmasalarda ama asıl konu deniz :))