17 Aralık 2009 Perşembe

Ordan Burdan...


Merhaba,
Bu cicimi de geçen ay eşimle almıştık.Fotoğrafını çekip paylaşamamıştım sizle ...Uzun zamandır yatak odasında kitap okurken kullandığım lambamın çalışmaması canımı sıkıyordu...Bir abajur istiyordum..
Ikea dan bakmıştık ama çok cazip gelmemişti.Bunu Koçtaş dan aldık altı porselen, rengi toz pembe, fiyatı 19,95 tl çok severek kullanıyorum..Belki ihtiyacınız vardır benden duyrulur..
Kitabıma gelince oda henüz yeni alındı.Okuma sırası ne zaman gelir bilinmez :)) Eskisi gibi okuyamıyorum artık.Nerdeyse yatmadan önce uykuya dalmak için kullanır oldum kitaplarımı :(( 2.sayfada kapanıyor gözlerim..Yetişemiyorum hiç bir şeye..Ama biliyorum ki fırsat oluşturmalıyım bu hobime...Nehircce kitap kulübü de suya düştü :( Olsaydı azcık itekleyecektik birbirimizi...Neyse napalım başka sefere..
***
Siyah Süt yine bir Elif Şafak kitabı artık baya eski kitapları arasına girdi aslında.Ancak ben almak için ancak zaman ve para bulabildim :)))
***
Neyse dün akşam sevgili arkadaşım sewoş bendeydi..Eşim yok ya kaçamak yaptık..Bu arada efoş babasını çok özledi.Bugün 3.günü ayrılığın..Yarın gece dönüyor kısmetse, Kıbrıs dan.Bakalım bize ne ciciler getirecek :) İş seyehatlerinin en çok bu kısmını seviyorum :)))
Dün akşam işten bir telaş gelip yemek hazırladım.Yemeğimizi yedik sewoş ben ve efoş :)) kahvemizi içtik(efoş ballı sütünü),sonra çayımızı (efoş bu kısımda uykuya dalmıştı) :))) Filmlerimize baktık ne izlesek diye düşündük, koyduk Güz Sancısını sevdik filmi,hüzünlendik bildiğimiz üzücü bir gerçekle tekrar yüzleştik..İzlemeyenlere önerilir...
Sonra derin derin sohbet ettik..Onun gözler doldu benim içim acıdı..Ama hani koca kızlardık ya biz tuttuk kendimizi..Eskisi gibi salya sümük olmadık.. Fal baktık sewoş için kısmetleri gözden geçirdik :))
Hayatınızda enaz bir dostunuz olmalı,çoğu zaman bilmeli sevmeli herşeyinizi...
Sizi ve onu öpüyorum :))) sevgiler...