26 Temmuz 2010 Pazartesi

Geç kalınmış bir post...

Merhabaa,
Bu postu paylaşmak için,çok geç kaldım biliyorum.
Tatil sonrası fırsat bulamamıştım fotoğrafları düzenlemek için.
İşte bizim tatilimizden kısa kısa görüntüler..

Jumboyu hatırlarsınız belki,oğluşun en has, oyuncağı yol boyu sarmaş dolaştılar.Kışlık yeleğini çıkarmadı hayvancağızın :)) komik çocuk..


Uyandığında bu lokumlardan yedi sürekli,tatlı başlasın tatili diye sanırım...

Vee nihayet, şehir merkezi tabelamızı görüyoruz..Ben doğma büyüme İstanbulluyum,ama annem babam ve tamamen tesadüf eşimde Samsunlu,haliyle çocukluğumdan beri her sene gittiğimiz memleketimize ilk giriş de hep yüreğim pırpır atar..
Yazlık evmiz,bahçemiz merdivenlerdeki güzel çiçeklerimiz ...
Havanın kapalı olduğu bir gün denizi,kumu bırakıp bu doğal güzelliklerin olduğu yerleri gezmeye karar verdik..Yer Bafra Kolay ilçesi Kolay Barajı kıyısı...Tam üstteki fotoğrafta MÖ 300 yıllarda yapılmış bir kral mezarlığını görüyorsunuz ..Her yer yemyeşil..

O günümüzü hatırlayınca çok mutlu oluyorum.Tüm aile çok iyi vakit geçirdik.Çoğu doğma büyüme oralı olmasına rağmen bu güzellikleri ilk kez keşfettiler ben ve eşimle..

Yolun sonuna yaklaşırken bir mola veriyoruz karnımız açıktı tabii..
Baraj kenarındaki alabalık tesisine yerleşiyoruz...Tam bir yerleşme yalnız toplam 20 kişiyiz çünkü :)) Sabırsızlıkla balıklarımızı beklerken; yapılan şakalara gülüyor,sayısız fotoğraf çekiyoruz.Hep güzel anmak,iyi hatırlamak arzusuyla tüm insanları..

İşte beklediğimize değen anın fotoğrafı :)))
Umarım beğenip,merak etmişsinizdir.İnşallah birgün sizin de yolunuz oralara düşer..
Ayrıca hepimizin Kandili mübarek olsun..
İyi Haftalar.
nehircce