20 Ocak 2011 Perşembe

Sakın Korkmayın...





Merhaba,
Korkmadınız dimi :))


Sevgili arkadaşım ahh bir bilse, onun fotoğrafını buraya bu yorumla eklediğimi çok kızar mı acaba bana :)


Fotoğrafçılık kursu tam gaz devam ediyor daha önce de bahsetmiştim,Eylül 2010 da başladık Haziran 2011 de bitecek inşallah. Her Cumartesi yarım gün süren eğitim devam etmekte.Sertifikamızı almadan fotoğrafçı olduk diye çıkmak istemiyoruz ortaya Sewresh ile birlikte..Ama eğitimimizi tamamladıktan sonra güzel planlarımız var birlikte. Bakalım zaman neler gösterecek..


Bu fotoğraf derste itiş kakış masaların üzerinde hocanın verdiği sürede makinayı hareket ettirerek ve arkadaşımızın da hareket halinde olduğu bir anda çekmek zorunda olduğumuz bir fotoğraftı :)


Bu derste güldüğüm kadar hiç bir derste gülmemiştim bu arada...


Birbirinden çok farklı bir grupla ders alıyoruz.


60 yaşlarında bir amcamız, tam bir öğretmen emeklisi bir teyzemiz, eski bankacılar yeni bankacılar ,öğretmenler vs ... Her meslekten her tarz insan var kısacası..


Hal böyle olunca bize de bir sürü konu çıkıyor.Niye miii ??  her biri farklı bir hikaye, anlatsalar da dinlesek diyoruz.Çok samimi olamıyoruz ;ama meraktan da çatlıyoruz tabiii :))) Resmi bir sınıfımız var anlayacağınız..Aslında onlar çok ciddi, ama biz hepsini güldürmeyi başarıyoruz.Zaman zaman kendimizi kötü hissetsek de biz onlarla olmaktan mutluyuz galiba...


Sevgiler,
nehircce