3 Ağustos 2009 Pazartesi

ödül almışım...


Merhaba ,

birkaç gün önce sevgili arkadaşım dream it baby i güzel anne adayımız beni ödüllendirmişti...Çokk ama çokk teşekkür ederim canım benim.. Elime de sihirli bir çubuk vermiş al değiştir,yap ne yapmak istersen demiş :)) Hata etmişşşş ben şimdii hangi birini seçerim değil mi..Kararsız Terazi kadını olarak..Durun bir düşüneyim :)))


Düşündüm düşündümmmm :)))


  • Çok klişe olacak ama,bilip bilmediğimiz tüm savaşları durdururdum.

  • Çocuk ve kadın istismarının önüne geçerdim.

  • Eğitim ve Sağlık sistemini kesin ve kesin değiştirirdim.

  • Restorasyon konusunda ülkem için kaynaklar üretir tüm taşınır taşınmaz kültür varlılarını restore ettirirdim.Böylece işimi gerçekten yapmış olurdum :(

  • Trafik sorununu da çözmesem ayıp olur şimdi...

  • Oyunuzu bana verin banaaaaa bu kadar şey yapınca ben zaten kesin başbakan olurum :)))

  • Biraz da kendim için birşeyler değişsin her koltuğa oturan cebini dolduruyor nasılsa :)

  • Kendime güzel bir ev,küçük ama sağlam bir araba,bir restorasyon ve mimarlık ofisi,oğluşun eğitimi için yetecek kadar param olsun isterdim sihir meleğimden :))
  • Ayyy bide ayıp olmazsa,beni kuş misali bir ucursa da Efoşumu bi koklayıp gelsem...

Bende bu ödülü sevgili siyah kelebeğe ,Laçin,'e ve Fikir işçisi ne gönderiyorum...Daha nice ödüllereee :))) sevgilerrr

öylesine bir yazı...

Bugün de herkesin canı sıkkın,neden bilmiyorum..Ben galiba oğlumu çok özledim..Bu fotoğrafı google dan buldum.Çekenin eline sağlık gökyüzünde oğlumun baş harfi var sanki :))) İyi ki kendini de görmüyorum gökyüzünde ozaman iyice sıyırmış olurdum heralde :)))

Babacığım bugün ultrasona girdi,elimizde hala net bir sonuç yok maalesef,oyüzden yazamıyorum size,merak eden ve tüm iyi dilek ve geçmiş olsun yorumlarını yazan, arkadaşlarıma teşekkür ederim inanılmaz bir enerji verdiniz bana ayrı ayrı kucaklıyorum sizi..

Garip bir ruh hali var üzerimde size neşeli şeyler yazmak istedim ama beceremiycem sanırım :(

Bu cuma eğer babamla ilgili herşey çözülmüş olursa bende gidiyorum oğlumun ve eşimin yanına,tatilleri çok iyi geçiyormuş.Deniz mükemmelmiş.Evimiz de çok güzel olmuş.Merakdayım doğrusu.Dün otobüs biletimi aldım her ihtimale karşı, gidemezsem açık bilete çeviricem.Hayırlısı diyelim..

Aaaa az daha unutuyordum cuma gün ki telaşlardan biri de, size daha önceden bahsettiğim kitaplıklı çalışma masamızın gelecek olmasıydı..Geldi de güzel olmuş doğrusu rengini daha açık istemiştim ama neyse, dün kitaplarımı ve diğer eşyalarımı yerleştirdim azcık da süsledim :)) Akşam annem geldi hımmm güzel olmuş ee bide şurasına bir dantel örtseydin daha iyi olmazmıydı dedi..Yahu bu eski kadınlar (sakın alınmasınlar)niye bu dantel alışkanlığından kurtulamıyorlar.Zihinleri hep orda sanki o olmazsa ev ev olmuyor.Tamam nostaljik havaları bende severim de herşeyede olmazki değil mi ??

Tost makinasının üstü,Isıtıcının,fırının hatta ve hatta koltukların :)) Neyseki annemin sadece gümüşlük denen dolabında var diğerlerini kızlar kaldırmayı başardılar.. Safranbolu da okurken ölçü aldığımız on evin sekizi dantel yumağıyla çevriliydi.Örtüleri kaldırmaktan metre ucu tutamazdık ölçüler kayardı :)) bizede bahane çıkardı..

Birde dün gece Zeyno ben ve kuzen Pınar film izledik.Mavi Sis diye bir film, öylesine market de dolaşırken gözüme indrim sebetinde çarpmıştı.Bir gün izleriz diye almıştım. Bir intikam filmi.Yangınlarla alınan intikamlar.Güzeldi doğrusu heyecan vericiydi.Tavsiye ederim. Bu akşamda Kanal D de güzel bir aşk filmi var duyrulurrrr.

Şimdilik bu kadar diyeyim de öpüp çekileyim huzurunuzdan sevgiyle iyi haftalar dilerim...