9 Aralık 2010 Perşembe

Azıcık da dekorasyon ...



Merhaba
Bugün daha iyiyim iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Bugün elledecor un sayfasını gezerken bunlara takıldı gözüm..
Uygulanabilir örnekler ne dersiniz.

İlk fotoğraftaki merdiven çözümünü beğendim ben mesela,bazı dublex evlerde odaların ortasından çıkış veriyolar çok yer kaybettiriyor.Oysa burada çok az yer kaybı olmuş.Ayrıca beyaz uygulanmış olmasıda çok ferahlatmış odayı,koyu bir renk olsaydı kesin daha küçük bir oda havası verecekti.

Çok çocuklu aileler için de ranza sistemi ne güzel düşünülmüş.Ranza fikri beni biraz ürkütse de,üst kısımda  yatan kişi bakımından, ona da engelleyici bölücüler uygulanırsa bence daha kullanışlı olabilir.Ama beyaz oluşu yine cezbediyor insanı...Farkındasınız değil mi bu sene beyaz ne kadar moda dekorasyonda...
Evler daha ferah ve rahatlatıcı artık..

Son fotoğraf daha oryantal bir havada sanki,ama yatak odanızı evin bütününden ayırırsanız daha hoş bir hava yaratırsınız bence de..Burada da bunu sevdim açıkcası...

Elledecor u takip etmeyi seviyorum,ayrıca her ay düzenli bir dekorasyon dergisi alıyorum.Yenilikleri seviyorum ama geleneksel dokunuşlardan uzaklaşmadan..

Siz hangi yayınları takip ediyorsunuz mesela,haaa aklıma gelmişken merak da ediyorum bir yandan bu tarz yayınların dokunuşları oluyor mu evlerinizde yoksa anlık  kararlar mı veriyorsunuz genelde..

Bir alışveriş merkezinde gezerken gördüğünüz birşey daha mı etkili oluyor sizde...

sevgiler
nehircce