13 Ocak 2010 Çarşamba

MÜJDEEEEEEE :))

Merhaba dostlarrr,

Yokum dimi ne zamandır.Düne kadar, pek de yazasım yoktu ne yalan söyleyeyim..

(Birikmiş mimlerim ve ödüllerim var oysaki,yazmalıydım özür dilerim...)

Dün akşam servisle eve dönerken telefonuma gelen haber beni inanılmaz sevindirdi...Yazma coşkum yerine geldi :)))
Ne mi oldu ??Bu yazımda bahsetmiştim size,mavi gözlü küçük adamdan.Evetttt o gün bugündür peşindeydik..O minik adamın..Dün buldukkkkkkkkkkkkk :)))

Eski iş arkadaşım,sevgili Burhan dan yardım istemiştim kendisi hala o bölgede çalışıyordu.Aramaları dün sonuç vermiş :)))

Yalnız bir detayı yanlış hatırlıyormuş, bendeniz :) Boncuğun ismi zihnimde hep Ahmet olarak kalmıştı; oysa ki Mehmetmiş :) Sonra hatırladım tabii, Burhan söyleyince :)) Güzel yürekli arkadaşım,itirazsız arama teklifimi kabul etmişti.Tekrar sağolsun...

Önce onu bulduğum için sevinirken,diğer taraftan ameliyat olduğunu ve durumunun iyiye gittiğini öğrenmek beni inanılmaz mutlu etti ..Yeşil kartları sayesinde Siyami Ersek Hastanesinde ameliyatını yaptırabilmiş babası... 6 saat sürmüş,küçücük bedeni çok yorulmuş,yazıf düşmüş.Ancak şimdi çok daha iyiymiş :)) Dün gözlerimde ki sevinç görülmeye değerdi doğrusu..


Boğazımdaki yumru hafifledi :))

Şuan için sağlıkla ilgili bir problemleri yok çok şükür :)Rutin kontroller dışında hastaneye gitmesine gerek kalmamış..Ama maddi sıkıntılar devam ediyormuş tabii..Üstelik Mehmet in birde kardeşi olmuş..

Şimdi yeni bağlantılar kurup nelere ihtiyaçları var öğrenmeye çalışacağım.

Beni o yazımda yalnız bırakmayan ve bu haberi heyecanla bekleyen dostlar müjdem size...Şimdi hala benim yanımda olmak isterseniz yorumlarınızı bekliyorum...

Bir sonraki postumda daha detaylı bilgi vereceğim sanırım..

Herkese kucak dolusu sevgiler..