6 Ekim 2010 Çarşamba

Teşekkür ve yeni kitaplar..

Selam,
Merak eden tüm dostlar,oğluş daha iyi fısfıslara alıştı :)) Bende tabii, artık biraz böyle yaşayacağız belli ki.. Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim..İnanıyorum geçecek..

Hayatta hep hastalık,can sıkıcı vs.. gibi şeyler olmuyor tabiii, mesela geçtiğimiz haftasonu çok istediğim fotoğrafçılık kursuna yazılabildim.Yeni bir başlangıç oldu benim için biraz sancılı oldu oluyorda hatta, ama olacak ben biliyorum :))

Kurs çıkışı bu iki kitabı aldım,biri anne bloglara tavsiye edebileceğim (Çocuklarımıza verdiğimiz gizli mesajlar ) içinde ilginç hikayeler var,böyle oluncada okuyup takip etmesi zevkli..

Diğer kitabı tamamen kitabevindeki arkadaşın yardımıyla seçtim (Semerkant / Amin Maalouf) Daha başlamadım çünkü elimde hala Bin Muhteşem Güneş var,ama zamanım yok :((( o biter bitmez buna başlamayı istiyorum..Yalnız hem yazar hemde kitap hakkında yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim...İlk kez okuyacağım bu yazarı... Belki de geç kaldım ama olsun :)


Yaşanan her ne olursa olsun,
daha yaşanacak çok şey var...

sevgiler
nehircce

11 yorum:

Sevtap dedi ki...

Çok çok geçmiş olsun arkadaşım yeni gördüm en kısa zamanda iyileşir inşallah .

Sibelbek dedi ki...

Kesinlikle çok beğenecek ve bir daha vazgeçemeyip, bütün kitaplarını okuyacaksın :))))

annesiningülü dedi ki...

kurs'a yazıldınmı arkadaşım :)
ne güzel
Efe iyi olacak merak etme
geçici bir durum sizin ilginizle düzenli ilaçlarını kullanarak geçicek.

Syhn dedi ki...

daha iyi olmanıza sevindim.. bende amin maalouf yıllar yıllar önce okumuştum hakkında ki görüşlerini hatırlamadığım için yeni bir kitabını aldım ama sanırım sen benden önce okuyacaksın.. böylece bende görüşlerini alabilirim ;)

fotograf makinesi alacağım sanırım bende :))

Unknown dedi ki...

Semerkand'ı duymuştum,henüz okumadım ama güzel olduğunu söylüyorlar.Beğenirsin umarım.Diğer kitap da eğlenceli birşeye benziyor,merak ettim!

Adsız dedi ki...

Bu ne hayat dolu bir post olmuş böyleee :))) Maşallah canm. Kitap hakkında bilgim yok...Sen okuduğunda bize kitap hakkında bilgi ver ama. Öpüldünüz çok çok...

HAYAT

beenmaya dedi ki...

küçük adamın iyi olmasına çok sevindim. dolayısıyla senin de iyi olmana :))

amin maalouf'u semerkant kitabıyla tanımıştım seneler önce. şimdi ise neredeyse bütün kitapları kitaplığımda mevcuttur ve favori yazarlarımdan biridir kendisi. hatta daha yeni yolların başlangıcında adlı kitabını bitirdim. yani kısaca şiddetle önermekteyim :))

elif-kayra dedi ki...

sevindim daha iyi olduğunuz için,zamanla dahada iyi olur, fotoğrafçılık kursu hadi hayırlısı ozaman, güzel fotolarını bekliyoruz

nehircce dedi ki...

Karabıdıkım;teşekkür ederim arkadaşım :)geçecek inş.


Sibelcim;tamam o zaman :))

Baharcım;başladım canım ama yazmaya fırsat bulamamıştım bakalım umarım iyi olur.Oğluşta iyileşecek inş.Yağmurda atlattı diye çok seviniyorum inş.bizimkide geçecek...

nehircce dedi ki...

Seyhan tamam canım anlatırım bitince,ben baya okumakta gecikmişim anlaşılan.Yalnız fot.mak.haberine çok sevindim :)) Muhakkak alll :)

Kitap Kurduyum;canım eğlenceli kitabı bebişin doğunca al ve ilerleyen zamanlarda da oku bence..Semerkant ı bitirebilirsem hemen fikrimi yazacağım sevgiler.


Hayatcım,benim iyi yürekli arkadaşım :)) çok teşekkür ederim.Kitap bitebilirse bu telaşlar arasında inş.yazacağım :) öpüyorum seni :))


Beenmaya;canım satın aldığım yerdeki arkadaşta senin gibi söyledi,bunu okuyun vazgeçemeyeceksiniz dedi diğer kitaplarınıda seri halde alacaksınız dedi :) hadi bakalım çok sevindim seninde okuyup yorum yazmış olmana .sevgiler.

Elifcim;teşekkür ederim canım.İnşallah daha da iyi olacağız.Fot.kursu ile çok heyecanlıyım :))

Birileri anlatsın dedi ki...

Semerkent çok güzel bir kitap, eline alınca insan bitmesin istiyor. Ömer Hayyam'ın hayatını anlatıyor o öldükten sonra da rubaiyat kitabının peşine düşen bir adamın hikayesi ama sonu çok belirsiz bitiyor böyle bitmesini hiç istemezdim dedirtiyor. :))
Neyse biraz karışık anlattım ama okuyunca daha iyi anlayacağını düşünüyorum :))