9 Mart 2010 Salı

Yeni kitaplarım..

Bu iki kitabı pazar günü binbir eziyetle gidebildiğimiz Kadıköy İmge den aldım.
Buket Uzuner in yolda kitabı çok ilgimi çekti,ayrıca daha ince olduğu için önce ondan başladım..7 farklı yol hikayesi anlatılıyor bu kitapta..Birebir yazarın kendi yolculuklarından arta kalanlar güzel bir dille bizim için yazılmış .. İlk yol hikayesini dün otobüsle eve dönerken okudum.Çok beğendim.Diğerlerini de merakla bitirmeyi bekliyorum şimdi.. Okuyan arkadaşlarımın da fikirlerini beklerim.

Olasılıksız için, henüz bir fikrim yok ama çok okunduğunu ve beğenildiğini biliyorum.Benim aldığım 56.baskı düşünsenize harika bir başarı.. O yüzden yolda biter bitmez ona başlayacağım..

Bu ara ofiste toparlanması gereken bir sürü evrak var.Hiç hevesi olmayan bir de ben..
Küçük radyom açık elimde çay ya da kahve öyle camdan bakarken buluyorum kendimi sürekli..
Bahar yorgunluğu sanırım.. Aklımda yine bir sürü yapılacaklar listesi..Klasik bir bahar başlangıcı yaşıyorum anlaşılan..

Nehircce..

15 yorum:

tugbatugba dedi ki...

olasılıksızı biliyorum iki yıldır çok satanlr listesinde inatla okumuyorum okuda yorum eyle kıs...
buket uzuner daha önce hiç okumadım birşey diyemeyeceğim...

Flame dedi ki...

Olasılıksızı alalı 1 yıl oldu sanırım ama 100. sayfadan ileri gidemedim :(( Söylenenlere göre 100'den sonra içine alıyormuş kitap insanı ama ben o sabrı gösteremedim :(( Bakılm sen sevecek misin?

Adsız dedi ki...

OLASILIKSIZ VE ÇOK OKUNAN DİĞERLERİ:)BENDE HEP BİR ANTİPATİ OLUŞTURUR BU KİTAPLAR AMA OLASILIKSIZ HAKKINDA BU ÖNYARGIMI YIKMIŞ BULUNMAKTAYIM:)KEYİFLİ OKUMALAR

öykü dedi ki...

Olasılıksızlıgı ben de aldım henuz okuyamadım
bu ara hep bır durgunluklar var nehır
bıseylerı bırakıp gıdesı durgunluklar bunlar..

annesiningülü dedi ki...

aynen bende ne çalışasım ne lak lak yapasım var
bahar yorgunluğumu bu :(
olasılıksız'ı kardeş aldı o bi okusun ondan alıcam bende :)

LeyLalar dedi ki...

buket uzuner' in bu kitabını okumadım. kitabın hikayesini bilmem ama eminim çok naif, kendini kaptırabileceğin bir dili vardır.
olasılıksızı okudum bir solukta okudum derler ya işte o kategoriden bir kitap. ama hamen bir solukta okunupta sonra unutulacakta bir kitap değil. uzun süre meşgul ediyor insan aklını. ve filmi çekilse nasıl olur acaayı getirmişti benim aklıma. çekse kimler oynar, yönetmeni kim olur? hatta abartıp kafamda sahneler canlandırmıştm. çok uzattım ama :) diyeceğim o ki iyi kitap...

özlem.

bilge ve annesi dedi ki...

olasılıksız başata biraz farklı gelse de sonuna kadar direnin, bence keyif alacaksınız ...

nehircce dedi ki...

Tuğbacım;Tamam canım bitirince paylaşırım..yoruma teşekkür ederim..

Flame;Canım biz senle çok benziyoruz ya acaba bende sevmezmiyim ki :) umarım bitirebilirim.Sevgiler.

Asyaselda;canım sen de haklısın aslında; ama ben kim ne okumuş takip eder ve denerim muhakkak.Bu kitabı da çok merak ediyorum.Sevgilerrrr


Öykücüm;Evet canım yaaa aynen aynen :))

Baharcım;canımm evet ya bir gelse şu bahar :)) tamamen de içimiz açılsa yorgunluklar bitse dimi :) İnşallah sende vakit bulur okuyabilirsin.sevgiler..

Özlem ;Yolda gerçekten güzel gidiyor şuan,bakalım olasılıksız la ilgili aynı fikirde olacakmıyız..Bitince tekrar yazışalım :) sevgiler..

Bilge ve annesi;Okumadan yorumlar sayesinde çok meraktayım şimdi, hadi bakalım ben ne hissedeceğim acaba..sevgiler..

Hayat dedi ki...

Bende kitap arayışı içersindeydim bu post çok güzel geldi:) çok teşekkür ederim... Yolda'nın güzel olduğunu anladım ama 56. Baskı olması sebebi ile Olasılıksızı daha çok merak ediyorum :)
Keyifli dakikalar ...

nehircce dedi ki...

Hayattttt;sen nerelerdeydin ? inan bana dün içimden postun altına sana mesaj yazmak geldi neredesin diye yorumunu alınca çok sevindim..
Kitaplar için de sewindim..Yolda yı oku seveceksin.SEVGİLER...

Selfet dedi ki...

Olasılıksızı okurken en başı çok sıkıyor insanı :( 3 kere okumaya niyetlenip 100.sayfaya gelip bıraktım ki hiç yarım kitap bırakmam..Sonra okumaya başladım ve hemen bitirdim dedim ben bu kitabı nasıl yarım bırakmışım :)İçinde kaybolacağınız muhteşem bi serüven :) Ayrıca ondan sonra yazarın 2.kitabı empatiyi alın derim o daha da sürükleyici,başı da sıkmıyor :)keyifli okumalar..

Hayat dedi ki...

Geldim canm geldimmm :))) Devlet kapılarında işlerim vardı ve günlercede sürdü malesef.. Öğlene kadar işten izin aldım sonralarıda bekleyen işleri yoluna koymakla günlerim geçti.. Ben senin takibindeydimki.. okudum izledim :) Yorumlara şimdi geçtim.
Ayrıca beni merak etmenede çok ama çok sevindim öpüyorum seni missler gibi :)

nehircce dedi ki...

Selfetcim;Bak şimdiii bir çok arkadaş 100. sayfayı kilit olarak işaret vermiş...Dha da meraklandım..Teşekkür ederim..


Hayatcım;demek öyleee hayırlısı olsun senin için ozaman..Senin yorumlarına çok alıştım ben,hiç tanımadığım ama sevdiğim merak ettiğim birisin bu blog olayı çok ilginç.İyi ki var ..sevgiler canım kolay gelsin..

Syhn dedi ki...

yolda yı okumuş ve begnmiştim buket uzunerin anlatımı güzel hemen okutuyor kendini. olasılıksız ı ise yarım bırakmıştım bir gün bitmek üzere başucumda beklemekte. ama yeni ktaplar aldım daha çok bekler :)

Ayshecan dedi ki...

canım,
olasılıksız çok güzel bir kitap daha önce okudum çok beğenmiştim..ayrıca ''kalp'' başlıklı yazıma yaptığın yorum için çok teşekkür ederim..sevgiler