13 Ocak 2010 Çarşamba

MÜJDEEEEEEE :))

Merhaba dostlarrr,

Yokum dimi ne zamandır.Düne kadar, pek de yazasım yoktu ne yalan söyleyeyim..

(Birikmiş mimlerim ve ödüllerim var oysaki,yazmalıydım özür dilerim...)

Dün akşam servisle eve dönerken telefonuma gelen haber beni inanılmaz sevindirdi...Yazma coşkum yerine geldi :)))
Ne mi oldu ??Bu yazımda bahsetmiştim size,mavi gözlü küçük adamdan.Evetttt o gün bugündür peşindeydik..O minik adamın..Dün buldukkkkkkkkkkkkk :)))

Eski iş arkadaşım,sevgili Burhan dan yardım istemiştim kendisi hala o bölgede çalışıyordu.Aramaları dün sonuç vermiş :)))

Yalnız bir detayı yanlış hatırlıyormuş, bendeniz :) Boncuğun ismi zihnimde hep Ahmet olarak kalmıştı; oysa ki Mehmetmiş :) Sonra hatırladım tabii, Burhan söyleyince :)) Güzel yürekli arkadaşım,itirazsız arama teklifimi kabul etmişti.Tekrar sağolsun...

Önce onu bulduğum için sevinirken,diğer taraftan ameliyat olduğunu ve durumunun iyiye gittiğini öğrenmek beni inanılmaz mutlu etti ..Yeşil kartları sayesinde Siyami Ersek Hastanesinde ameliyatını yaptırabilmiş babası... 6 saat sürmüş,küçücük bedeni çok yorulmuş,yazıf düşmüş.Ancak şimdi çok daha iyiymiş :)) Dün gözlerimde ki sevinç görülmeye değerdi doğrusu..


Boğazımdaki yumru hafifledi :))

Şuan için sağlıkla ilgili bir problemleri yok çok şükür :)Rutin kontroller dışında hastaneye gitmesine gerek kalmamış..Ama maddi sıkıntılar devam ediyormuş tabii..Üstelik Mehmet in birde kardeşi olmuş..

Şimdi yeni bağlantılar kurup nelere ihtiyaçları var öğrenmeye çalışacağım.

Beni o yazımda yalnız bırakmayan ve bu haberi heyecanla bekleyen dostlar müjdem size...Şimdi hala benim yanımda olmak isterseniz yorumlarınızı bekliyorum...

Bir sonraki postumda daha detaylı bilgi vereceğim sanırım..

Herkese kucak dolusu sevgiler..

12 yorum:

efulemm dedi ki...

çok güzel bir haber buu.yeni haberlerini yapacaklarını bekliyoruzz.elimizden geldiğince sevgiyle desteğe hazırız elbetteee.:))

cecilia dedi ki...

bendede ödülün var tatlım:)

Zeynep'in Evi dedi ki...

ne güzel canım evet uzun zamandır olmayınca yazmayınca merak etmiştim..işiniz rast gitsin hep canım..

Flame dedi ki...

Çok sevindim canım. Yapabileceğim bir şey olursa seve seve tabi..

Rumeysa dedi ki...

Harika bir haber bu! :) çok çok sevindim... İnşallah tamamen iyileşir küçük Mehmet..:)

Elbette ki burdayım, elimden ne gelir bilmiyorum ama,burdayım..;) O minik için yapabileceğim bir şey olursa ne mutlu bana..

zeynepin sesi dedi ki...

bu ne güzel,iç açıcı bi yazı böle..çok sevindim..

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

İyi kalpli temiz yürekli arkadaşım. Bu yazını es geçmişim ben nedense ama iyikide es geçmişim. Çünkü uyku uyamazdım belkide. Sinirlerimiz harab oldu bir anne olarak. Nerde bir çocuk görsem ağlama krizi tutuyor beni. Buda belki psikolojik bir durum. Allah tarafından okuyamadım belkide yazını. Şimdi okudum sen bahsedince. Ama yazıdan önce sevinçli haberi alınca. Okumaya cesaret buldum. Çokk sevindim canım. Kimbilir hangi ücra köşede ne garipler var. Sende Allahın seçilmiş kullarındansın demmek ki senin karşına çıkmış küçük mehmet. Allahtan acil şifalar diliyorum ve Mehmetin geleceğini daha iyi daha güzel ve daha sağlıklı olabilmesi için ancak dua edebilirim. Seni de o güzel yanaklarından öperin duyarlı arkadaşım. Herkez senin gibi olsa keşke o kadar narin ve ince bir çizgide anlatmışsın ki olayı, kimseyi dehşete düşürmede, korkutmadan, ama vijdanıda sızlatarak yazmışsın. Tebrik ederim canım benim .

nohut oda dedi ki...

maşallah tebrık edıyorum bulmuşsun cok sevındım ayrıca...
bılgılerı beklıyoruz ıyı haberlerınıde tabıı

meltem dedi ki...

yaaaaa canım benim bu gerçekten mükemmel bi haber valla çok sevindim, allah seninde kalbine gönlüne göre versin inşallah
sana da helal olsun uğraştın buldun ya gurur duydum valla arkadaşın olduğum için ağlıcam ha şimdi:(

Sibelbek dedi ki...

bravo canım sana... tebrik ederim... Elimizden ne gelirse yapmaya çalışırız, bir elin nesi var, blogların sesi var :)

Hayat dedi ki...

Hayırlı bi günde bundan hayırlı bi haber olamazdı herhalde. Mehmet ve ailesi için çok sevindm. Uygulamak istediğin her projede bende varım canm benm... Bu arada Merak ettim seni.. her saat başı geldim ama yoktun :) bu kadar ara verme yazıların bizlere iyi geliyor..
öpüldün çok çok

nehircce dedi ki...

Efulem,sağol arkadaşım :)

cecilia;teşekkür ederim tatlım.

Zeynepcim,çok sevindim beni merak etmene :))sende benim için vazgeçilmez bir blog arkadaşımsın :)) sevgiler..

Alev yanımda olman beni öyle sevindiriyor ki sağol...

İpek nasıl iyi geldi yorumun..Estağfurullah keşke elden başka şeylerde gelse tüm ihtiyaç sahiplerine ulaşabilsek..Dualar öyle önemli ki hep yanımızda ol biz hissederiz..İyi ki varsın canım..

Nohut oda,Teşekkür ederim.bilgileri paylaştım artık gönlünüzden ne gelirse sevgiler..

Meslektaşım;rumeysacım sağol canım.

Zeynebin sesi;bende sevinmenize sevindim :)teşekkür ederim.

Meltemcim,aminnn canım hepimizin gönlünce olsun herşey..Çok mutlu ettin beni senin de kocaman bir yüreğin var çok tatlısın sağol..

Sibelcim;evet bir elin nesi blogların alkışı coskusu var :)) inşallah alnımızın akıyla çıkarız bu işten...teşekkür ederim..pamuğumu öp benim için..


Vee hayatcımm;canım çok sağol her daim yanımda olduğunu bilmek çok onur verici,herşey için teşekkür ederim sana..sevgiler..