1 Aralık 2009 Salı

Ordan burdan...Az bayramdan az benden...



Bir bayram daha geçti gitti...Seneye kim öle kim kala değil mi..

Benim bayramım ağzına kadar dopdolu geçti :) Eşimin annesinin bayramın ilk günü bizde oluşu tüm sülaleyi bize çekmeye yetti..Eeee demiştim ya zaten doluydu ev,dolduk taştık anlayacağınız..


Efenin odasında tek boş kalan yer onun yatağıydı..Son baktığımda kuzeniyle içini oyuncaklarla doldurmuş zıplıyorlardı..Yanında ki kanepe, zaten hak getire.. Sinirlenmeden kendimi sakin tutmayı öğrendim bu tıkabasa günlerde...Geçecekkk yarın herkes gidiyor vs... telkinlerinde bulundum sürekli :)

Evli olunca işin bir zor yanıda, hem eşinin hem de kendi tarafının arasında kalmak galiba.Ne ziyaret bitiyor ne de gelen giden :)) Ben de ikiye bölündüm tabii eşimin ailesinin işini bitirince :))) kendi aileme sıra geldi.Bayramın üçüncü günü tam kadro kahvaltıda bizdelerdi..Sabahın 8 inde biraz bitkin bir kalkışda olsa uyanabildim..Akşamdan belirlediğim menümü hazırladım.Kendi imkanlarımla salona iki masayı birleştirerek bir sofra hazırladım..Küçücük evimizde masa boyutumuzda malumm küçük tabii.Mecbur iki masa.Neyse hoş bir kahvaltı sonrası, içilen kahveler.Ağırlanan misafirlerin yüzleri güler bir vaziyette ayrıldılar evcağızımdan :))) Bende memnunum tabii bu durumdan...


Ertesi gün apartmandaki büyüklerimizi ziyaret ettik.Bu iş hep en sona kalıyor ama yetişiyor yinede.Sonrasında eşimin sözü üzerine sahibinden satılık, ev araştırması için düştük yollara...Bulduk birşeyler ama fiyatlar çok yüksek. Araştırma halindeyim.Dua edin de benimde bir evim olsun azcık daha büyüğünden :))) ama bir balkonu olsun önü açık bir daire,ferah ferah olsun :))

Not : Yukardaki ev nasıl ama,pardon şatooo demek istemiştim..Bizim evden sonra şato bile az bence :))) Fot.netten alıntıdır.Bu kadarında kesinlikle gözüm yoktur :) 3+1 bir daire olsa yeterde artar bile bize :)))

Benden bu kadar, hepinizi öpüyorum...

Sevgiler...

9 yorum:

Zeynep'in Evi dedi ki...

ev arayışında kolaylıklar diliyorum zordur karar verip yerleşmek..
ben daha evlenmeden kendimi sağlama almaya çalışıyorum bayramda ilk biizm tarafa gidelim annem gücenir diye duygu sömürüsü yapıyorum ama dur bakalım:)

nehircce dedi ki...

Teşekkür ederim Zeynepcim,taktik güzel :)) bizde eşimin ailesinin çoğu İstanbul dışında yaşadığından gelen aile büyüğü nerdeyse diğerleride orda toplanıyor mecbur kalıyoruz.Ama bunun dışında kendi aileme daha yakınım mesafe olarak bize hergün bayram :))) yorumun için tşk.ederim çok öpüyorum..

meltem dedi ki...

İYİ BAYRAMLAR TEKRAR CANIM GERÇEKTEN KALABALIK AİLELERDE BAYRAM HEM GÜZEL HEM DE YORUCU OLUYOR:)
EV KONUSUNA GELİNCEEEEE; İNŞŞAAALLLAAAAH ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN VE KENDİ EVİNİ ALMAYI NASİP ETSİN..
BEN DE HEP BÖYLE DUA EDERDİM VE DE HİÇ ALTINDAN KALKAMAYIZ DEDİĞİMİZ Bİ ANDA GİRDİK Bİ BORCUN ALTINA 1 SENE OLDU KALDI 3 SENE:) AMA SONUNDA Bİ EVİMİZ OLDU GİRİŞ KATIDA OLSA İKİ ODA Bİ SALONDA OLSA EN AZINDAN BİZİM:)
GERÇİ DAHA TAŞINMADIK, UMARIM BU AY SONU TAŞINICAZ EVİN TESLİM EDİLMESİNİ BEKLİYORUZ..
ALLAH İZİN VERİRSE YENİ YILDA KENDİ EVİMDE OLUCAM... DAHA İYİSİ SENİN OLSUN CANIM

nehircce dedi ki...

Meltemcim,ne güzel bir enerji verdin bana birden,inşallah benim de küçük ama bana ait bir evim olur.2+1 de olsa olur yeterki olsun..Dualarına aminnnn diyorum yüzün gibi yüreğinde çok güzel senin, sevgiler :))

Adsız dedi ki...

inşallah arkadaşım...
:)))

nehircce dedi ki...

Tuğçecimmm, inşallahhh canım sağol..

Flame dedi ki...

Gönlünce bir evin olmasını diliyorum kalpten canım. Umarım dilediğin ferahlıkta bir ev bulur ve keyifle oturursunuz. Bayramda epey yoğun ama eğlenceli geçmiş belli :p

annesiningülü dedi ki...

geçmiş bayramın kutlu olsun canım. pek bir kalabalıkmışsınız... ama bitti geçti dimi çok şükür :)
ev'e gelince fiyatıda kendiside istediğin gibi olur inşallah. bizimde tek amacımız o ama bakalım!! ikimizede hayırlı evler :)))

nehircce dedi ki...

Alevcim çok sağol tatlım :)aminnnn öpüyorum seni ve balperimi.

Baharcım;Seninde kutlu olsun canım,çok kalabalıktı dediğin gibi bitti gitti :) İnşallah ikimizinde en kısa zamanda gönlümüzce bir evi olurr evleniriz :))) sevgiler