30 Aralık 2009 Çarşamba

İyi seneler..

Fot.netten alıntıdır...
Merhaba,
Bir kaç gündür pek iyi değildim..Ruhum da bedenimde çok yorgundu..Sözün bittiği çok an oldu ama yeni sözcükler üretmek zorunda olduğumu bildiğimden toparlanıyorum..Yeni bir yıla girmemize saatler kala, bir sürü yeni yıl dilekleri okudum günlerdir.Sonra dedim senin de yeni yıl dileklerin olmalı,listelemelisin sende..Çok uzun değil galiba benim listem çok şey istemiyorum 2010 dan sağlık ve huzur dışında..
Bir önceki postumda paylaştığım yazım için, boncuk gözlü Ahmet için bir sürü yorum geldi hala da geliyor.Hepinize merhametli kalpleriniz ve beni anladığınızı hissettiğim güzel yorumlarınız için tekrar tekrar teşekkür ederim..İçimde Ahmet le ilgili bir umudum var bugün itibariyle. Onu bulmaya çalışıyorum..Yoksa yıllarca sürecek içimde kalan yanık koku...
Umarım birşeyler yapmak için geç kalmamışımdır..Kalmamışızdır..


Yarın yazamazsam eğer şimdiden hepimize mutlu bir sene dilerim..
Güzel şeyler getirsin 2010...
2009 dan çok daha güzel geçsin...
Yukarıdaki güzel yüz gibi umudumuz duamız hiç bitmesin...

sevgiler...

17 yorum:

Sibelbek dedi ki...

Canım mutlu yıllar sana da... O güzel gönlün hep böyle kalsın, Efe ne şanslı bir çocuk, ömrü boyunca değerini bilsin senin inşallah.

öpüyorum, kucaklıyorum ikinizi de...

annesiningülü dedi ki...

canım bende senin, ailenin yeni yılını kutlarım. 2009'dan daha iyi bir yıl olsun. ailelerimiz için ülkemiz için, inşallah.
ahmet'i inşallah bulursun bulucağına inanıyorum..
bende elinden tutmak isterim. benimde aklım onda

bozbek dedi ki...

2010 ruhunu da bedenini de hiç yormasın dileklerimle :)

Adsız dedi ki...

Özellikle Efen + yanında olmasını istediklerin ile yepyeni seni daha az yoran sonuna geldiğinde ne güzel yıldı diyeceğin bir yıl dilerim sana...

Sözün bittiği yerlerden uzak dur :)))

Seni ve Efeyi seviyorum!!!

nehircce dedi ki...

Pamuğumun annesi,sevgili sibel canım ya ne güzel şeyler yazmışsın çok teşekkür ederim.Sana da o güzel yüzlü, güzel saçlı oğlunla :)) daha nice mutlu mutlu seneler oda çok şanslı inan..sevgiler

nehircce dedi ki...

Baharcım,canım çok sağol inşallah bulabilirim bende inanmak istiyorum..O ev satılmış restorasyondan önce inşallah hala orda kiracılardır.çok öpüyorum seni ve kızını..

nehircce dedi ki...

bozbek;sağol arkadaşım inşallahhh lütfen yormasın...

nehircce dedi ki...

Tuğçecimm;sağol canım hepimize güzel bir sene olsun Demir geliyor yeni senede daha ne olsun dimi :))) sevgiler...

Zeynep'in Evi dedi ki...

iyi seneler canım..

Hayat dedi ki...

Yeni yılımız 2009'u aratmasın... Her günümüz her anımız sevdiklerimizle olsun... kalbimizde sevgi, merhamet, paylaşım, dostluk ve daha niceleri hiç eksik olmasın. Senin ve ailenin yeni yılını kutluyorum. Tabi diğer arkadaşlarımında... Birlikte nice Yıllara...

nurşen dedi ki...

2009 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2010 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel günler, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar

nehircce dedi ki...

Zeynepcim sanada güzel bir sene dilerim inşallah..herşey dilediğin gibi olsun...


Hayat; canımm aminnnn ne güzel dilekler, hepsi olsun inş..Sanada eşinle huzurlu mutlu bir yıl olsun..Belki küçük bir bebiş :))) sevgiler..

nurşencim;canım arkadaşım,nasıl içten bir aminnnn diyorum sana bi görsen beni :)) hepimizin gönlü güzelliklerle dolsun...sevgiler.

Flame dedi ki...

Mutlu yıllar diliyorum canım. 2010 neşe getirsin hepimize, Şen kahkahalar atalım ve mğmkğnse hiçç ağlamayalımmmm.. Öpüyorum..

Adsız dedi ki...

mutlu yıllar dılerım.

Ayshecan dedi ki...

sevgi ve iyilik herkesin kapısını çalsın bu sene...ve tüm istediklerinin gerçekleşmesi dileğiyle...sevgiler

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

Bayağı oldu canım görüşmeyeli özlemişim seni ya iyi ve mutlu seneler dilerim sana ve tüm sevdiklerine kendide iyi bak

nehircce dedi ki...

Alevcim,dolunaycım,ayshecan ve sevgili ipek :)) çok teşekkür ederim kızlar nice nice güzel senelere birlikte inşallahhhhh kocamannn öpüyorum sizi..