6 Ekim 2009 Salı

İmkansızın Şarkısı



Merhaba,

Bugün daha iyiyim,daha iyiyiz :))

Haftasonu kısada olsa bir dost buluşması yapmayı başardım..Bu buluşmanın hediyesi yukarıdaki yeni kitabım oldu :) Çok uzun zamandır başının etini yiyordum Swm'in oda soğolsun uzun takiplerden sonra,almayı başarmış bu kitabı ...Burdan da tekrar teşekkürler arkadaşıma..

Kitabı,sevgili ZERO 'nun bir tavsiyesi üzerine okumak istemiştim. Yazar,Haruki Murakami nin dili çok anlaşılır,yeni başladım ama sevdim..Çok ipucu vermiyorum uzun uzun hikayesi anlatılan kitapları alıp okuma merakı duymuyorum çünkü ben..Sizde merak edin ve okuyun derim..Uzak Doğulu bu yazarı...
Benim uzun zamandır düşündüğüm bir proje var aslında, bir grup oluştursak ve okunmuş,paylaşılabilecek kitaplarımızı paylaşsak birbirimizle :)) Kitaplar okunup okunup dönse aramızda nasıl olur acaba ??
Bu konuda biraz daha düşüneyim sizde fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim..
Şimdilik hoşcakalın...
Sevgiler,

11 yorum:

zero dedi ki...

Sevgili Nerhircce, ilerledikçe sende nasıl bir etki yaratacak merak ediyorum. Paylaşırsan çok mutlu olurum. Benim için çok önemli bir kitap oldu bu. Aynı keyfi alman dileğiyle...

Bahsettiğin projeyle ilgili bir şey olursa zevkle de katılmak isterim. Sevgiler...

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

Güzel bir fikir sunmuşsun ben varım bu fikre her zaman da hazırım.. eğer bununla ilgili ciddi bir çalışma olursa kiap paylaşmak isterim.. okumanın değeri çok önemli ama bunu daha genç deli çağlarda pek anlayamıyor insan.. çok geç olmadan daha çok okumalıyız.. ben bir yıldır daha çok okuyorum ve bunu faydasını çok görmeye başladım..konuşman,davranışın,konulara hakimiyetin,hazır cevap kabiliyeti,ve kelime haznesindeki olumlu değişimleri yaşıyorum herkeze şidettle tavsiye ederim sana da sevgiler gönderirim :)

tugbatugba dedi ki...

hımm güzel bir fikir yada aylık bir kitap teşhiş etsek ve o konu hakkında uzun detaylı konuşsak bu da olabilir bence...

tugbatugba dedi ki...

böylece kitap okuma alışkanlıgımız daha çok gelişir ve hatat ayrı konularda zevkler ve renkler tartışılmaz olduğu içinde pencerelerimiz genişler...

nehircce dedi ki...

Tuğbacım kesinlikle seninki de çok hoş fikir..Daha fazla okumak ve paylaşmak için birşey yapmalıyız :) sevgiyle

Adsız dedi ki...

Bu kitap benimde listemde. Ama daha sıra gelmedi. Sizde bıraktığı izleri bende merak ediyorum. Bu arada sözünü ettiğini zporje gerçekten çok hoş. Kesinlikle bende varım. Teşekkürler.

nehircce dedi ki...

Kitap Kurdu,en kısa zamanda bitirmek istiyorum vakitsizlik en büyük sıkıntım :( projeyle ilgili zemin hazırlığı yapıyorum :) senin gibi kitap canavarı birinin ilgi göstermesi beni çok sevindirdi :) bende seni takip ediyorum kitaplarını listeme alıyorum severek,beğenerek..sevgiler..

meltem dedi ki...

ben de listeye aldım şimdi hemen teşekkür ederim
bloglardan bu hafta aldığım tavsiyelerle listem kabardı gööçtük bu haftasonu :)

MAVİANNE dedi ki...

güzel fikir canım
iyi okumalar sana

nehircce dedi ki...

Meltem,bende tşk.ederim yorumun için.sevgiler

Mavianne,tşk.ederim canım öpüyorm..

Sanem dedi ki...

Kitap yorumunuzu çok merak ediyorum. Bitirince paylaşın lütfen. Sevgilerimle...