17 Ağustos 2009 Pazartesi

Tatil bitti..

Merhaba ben geldimmm..
İlk iş günü malum çok kötüyüm. Alışmaya çalışıyorum.Biriken işler bazı can sıkıcı sözler var ama olsun yarın daha iyi olacağım biliyorum..Şimdi belki merak ediyorsunuzdur tatilimin nasıl geçtiğini :)) baştan başlarsak..
O zaman otobüste yanıma denk gelen tosuncuk teyzeden başlamam lazım,hal böyle olunca tahmin edersiniz ki koltuğa büzüşerek tam 10 saatlik bir yolculuk yaptım.Yaşına hürmeten birde, cam kenarında benim oturmam gereken yere oturmuş olmasına rağmen sabırla bitirdim o uzun yolu..İçimden çok kızdım ama tepki verip can sıkıcı olmak istemedim pek .. Kötü başlamasın ne olurrrr dedim içimden kırk kere...
İnmem gereken yerde eşim bekliyordu :) Beni görünce yüzünde güller açtı :)) Özlenmiş olmak çok güzeldi.Haaa unutmadan bende 28 yaşında ve ilk kez saçlarımı ona farklı görünmek için boyatmıştım çok şaşırdı ve beğendi :) Şuan tarçın kızılı olarak dolanıyorum :)) Eve gittiğimizde efoşu hasta buldum, canım çok sıkıldı.Tatilim pek umduğum gibi başlamamıştı ama olsun dedim,biriciğimle son sürat ilgilenip onu iki günde ayağa kaldırdım.Ama sonra ben, malum karadeniz sağı solu belli olmuyor,havalar çok soğudu birden yağmur vs derken, beni de hasta etti.Kısacası 2 günde ben yattım doktor,ilaç vs derkennn,adam akıllı bir cuma günü deniz, kum, güneş sefası sürüp toplamda 3 kez denize girip geldimmmmmmmmmm... Tatil mi tatil, elbette bunada şükür ama çok yoruldum,şimdi sadece hafta sonunun biran önce gelmesi için dua ediyorum :) ancak ozaman dinleneceğim sanırım.
Benden şimdilik bu kadar,hepinizi çok özledim bu arada, okunacak ne çok yazı birikti herkesi tektek takip etmem lazım..Bugün işim çok anlayacağınız..
Sevgiler,

8 yorum:

bozbek dedi ki...

bloglar arası dolaşırken bu bloğu ve yazıyı gördüm. Bende bugün senelik izinden döndüm tatilin kötüsü olmuyor ...:) yaşasın tatil :)

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

hoşgeldin sen yokken bende 3 gün gittim seni kıskandım biraz eşime ağladım :)) oda dayanamadı eşimin köyüne gittik 3 günlüktü ama çok güzeldi..İyi haftalar diliyorum zamanla alışacaksın havalar birazda serinlerse artık tatil modundan çıkarsın, blogger denizine hiç beklemeden atlamışsın bizi bekletmedin sevindik..:)

MAVİANNE dedi ki...

selam,
hoşgeldin
bu karadeniz sahili neresi??
tatil sonrası benim de ilk iş günüm
zorlu geçiyor
napalım
çekeceğiz alışırız inşallah
selamlar

nehircce dedi ki...

Bayankuş,ne iyi ettiniz ziyaretiniz için teşekkürler..yine beklerim sevgiler

Siyah Kelebekcik,canım hoşbuldukk gördüm fotoğraflarını ve videoyu,ne iyi etmişsiniz çok sevindim.Evet alışıyorum yavaş yavaş öptüm seni sevgiler :)

Maviş anne :) canım orası Bafra Engiz kasabası ..Alışırız alışırız nelere alışmadık değil mi :) seneye kısmetse yine gideriz.. sevgilerr

fikir işçisi dedi ki...

hoşgeldiiiiiiiin canım,dün yazıcaktım ama olmadı sen yokken buralar pek sakin pek tenhaydı herkeste malum tatil havası,neyse şeker çocuklu adamın hali aslında, nereye gidersen git çocuk ille hasta olur ya havası dokunur ya başka bişiyi ve hasta oluverir ama yinede yılmamak lazım tatile çıkmak lazım :)ama gitiğin yer fotoğraftan çok güzel görünüyordu ben çok beğendim çok iyi yapmışsınız oradan bir ev almakla
neyse canım başka postlarda buluşmak dileğiyle:) sevgiyle kal

nehircce dedi ki...

Canım çok sağol hoşbulduk :)Evet çocukla tatil zor oluyor gerçekten ama napalım onlarsız da olmuyor değil mi :) seneye kısmet artık sevgilerr çok öpüyorumm

Yelish dedi ki...

Neden hep boyle oluyor ki biz annelere Bizim tatilde dinlenmemiz lazim yaa..
Iki gunde ayaga diktim kismina bayildim :)

nehircce dedi ki...

Yelizcim teşekkür ederim yorumuna,dört gözle büyümelerini bekliycez galiba :))) sevgiler