7 Şubat 2014 Cuma

Bugün biz evdeydik..

Bu blog sahibesi bugün izinliydi...
Bünye alışkın değil böyle hafta içi izin kullanmaya :) planlar havada uçuştu ne yapacağımızı şaşırıp, vaktimizin çoğunu evde geçirdik oğluşla...

O ödevlerini yaparken ben, geçen hafta aldığım; ama poşetini bile açmadığım evim dergisini inceledim.
Bu dergiyi hemen hemen her ay alıyorum bilenler bilir.. Hem hesaplı,  hem renkli, okunası sayfalar, uygulanabilir fikirler beni cezbediyor. 

Bir bardak kahve eşliğinde yarım saatte bitti kendisi ... Şubat ayını biraz zayıf buldum itiraf edeyim.Yine de keyif aldım tabii.
Derslerini bitirip yanıma gelen bücür, Bilim Çocuk dergisinden çıkan küçük tatil kitapçığını inceledi,resimlerini yaptı kes yapıştır bölümünü merakla bitirdi... Elimde kitap varsa yanıma kitapla,dergi varsa kendi dergisiyle gelip milyon tane soru sormasını sever oldum.

Bugün hava çok güzeldi malum,öğleden sonra  biraz yürüyüş yapıp,kırtasiye ,market vs... alışverişlerinden sonra eve döndük.Birer bardak çay içip,ısındık..Tv deki yemek programlarından birini izledik birlikte. Sonra ben yumak sepetime daldım oda kendi oyuncaklarına.. Birlikte sakin huzurlu bir gün geçirdik, ve bugüne şükrettik.

Sevgiler
nehircce