12 Şubat 2010 Cuma

Bügünlerde ben;
Ruhum dingin,günler sıralı akıp gidiyor..İş, güç ,ev,çocuk,eş sıralamasında periyodik tekrarlar var..Kafam yapamadıklarımla dolu ama ümitsizliğe kapılmak istemiyorum.Yapabileceklerimi düşlüyorum rahatlıyorum..
Son zamanlarda çok istediğim fot.makineme yaklaşma hayali, beni çok sevindiriyor mesela,ellerimi titretiyor hatta düşündükçe...Lütfen benim olsun...
İnsanların neyle uğraştıları, önemli değil bir hobileri muhakkak olmalı bence.Ben bu yoğun ve moloton hayatın için de ona sığınmak için can atıyorum resmen...
***
Dün Siyah Sütü okuyup bitirdim nihayet...Daha önce bir sürü tavsiye yorumu gelmişti haklıymışsınız hepiniz,çok beğendim.Hamilelik öncesi ve sonrası yaşanılan olaylar dizisi çok hoş ve akıcı anlatılmış.Bitince şükrettim o dönemdeki halime, öyle bir ruh haline girmediğim için kendimi şanslı hissettim.. Tavsiye ederim okuyun.Yazar içimizdeki iç sesleri nasıl kişiselleştirmiş çok beğeneceksiniz..
Bunun dışında birde vakit buldukca annem için siyah bir şal yapmaya çalışıyorum..Oda ancak bu ayın sonunda biter gibi :) Annem 'kızım bahar geldi bu şalı ben böyle giderse seneye örterim' dese de ben bir gayret yapmaya çalışıyorum..Gücümü tüketmeden beynimi dinlendiriyorum sanki onla meşgulken..
Bu akşam misafirlerimiz var ve yarında.Ama pazarı kendime ayırmak istiyorum..Öyle ihtiyacım var ki buna..Hepimize güzel bir haftasonu diliyorum.
Not:Merak eden olursa fotoğraf nehircce ye ait :) 2008 Kapalıçarşı'dan...(Canon D350)