15 Şubat 2010 Pazartesi

Haftasonundan kalanlar.

Bu haftasonu oldukca yorucu geçti.Eşimin annesi bizdeydi uzun bir süredir.Onu uğurladık Cumartesi günü, evimiz misafirle doldu taştı...

Dün ev işlerimi bitirip, uzun süredir istediğim botlarımı almak üzere ailece çıktık yola :)) Yeşil Kundura da %50 indirim vardı ilk oraya baktık.Benim istediğim tarz bot 69,90 tl ye inmişti.Botu ayırtıp diğerlerine bakmak üzere başka bir alışveriş merkezine ışınlandık ...Efe fotoğraflarda göründüğünün aksine çok huysuzdu aslında, çok uykusu gelmişti.

Amaaaa BEN10 görünce çok sevindi.Mağaza girişine konan sevgili kahramanına sarılıp poz verdi bize.. Ben, Efe ağzında ilk ben10 (benten)'nu gevelemeye başladığında öyle aval aval bakınıyodum ona, acaba bu çocuk ne demek istiyor diye..Meğerse böyle bir çizgi film kahramanı varmış..Sonra epeyce aşina oldu kulaklarımız. Babannesi ben10 nevresim takımı hediye etti bizimkine..Nasıl mutlu bilemezsiniz..

Yalnız ben aşırı hayranlıklardan hep korktuğum için,sürekli bir sınırlamayla dolanıyorum evde...Çizgi filmi oynadığı zamanlarda süreli, ekran karşısında tutmaya çalışıyorum onu.Birde her istediğini almamaya dirensemde bir şekilde önüne geçilemiyor zamanla tabii..

Bu işin maddi boyutlarıda üzücü aslında, çocukların duyguları suistimal edilerek çok cazip pazarlama teknikleriyle (çizgi film kanallarında ki reklamlar,alışveriş merk. kostümlü kahramanlar) kocaman bir oyun oynuyorlar bizlere.Akıllı olmamız lazım aslında..Ne dersiniz :)

Günün sonunda Yeşilden ayırttığım botumu aldım (Ayağımda paralansın :)) ) 3 taksit yaptılar harika oldu..Eve oldukca yorgun geldik yolda uyuklayan Efoş sonra uyumak bilmedi. Ama kazasız belasız atlattık günü şükür ki..

Hepimize iyi bir hafta diliyorum..
Patron stresini lütfen az yaşayalım bu hafta, dimi ama :)))