31 Temmuz 2009 Cuma

Başlıksız olsa olmaz mı...

Düşünüyorum da bugün ne çok şey üst üste geldi.

Canım babam,kanında ki mikrobun araştırılması için sabah hastaneye yattırıldı.
Uzun süredir şikayetleri vardı en son düğünden önce çok ciddi hastalanmıştı.Serum takıldı antibiyotik tedavisi uygulandı.Ateşi düşürüldü.Ağrıları azaldı.Ama doktor kronik bir rahatsızlık olabilir araştırmamız lazım demişti.Düğün sonrası ilk fırsatta tahliller gösterildi.Bugün de yatışı yapılmış.Ben işteyim içim buruk aklım onda..Ben seni çok seviyorum babişko lütfen çabuk iyileş...

İkinci haber bugun küçük kız kardeşimin ve yeğenim Yiğidin doğum günleri iyi ki doğmuşlar.Akşama pasta alıp eve gitmeyi planlıyordum; ama babamın hastaneye yatışını bugun planlamamıştık.O olmadan da bu organizasyonun tadı olmaz ki.Zaten bizim de içimizden gelmez.

Zeyno şimdi bu sözler senin için :)

Her zaman yanımda olduğunu bana hissettirdiğin için,çocuğuma geçen tüm emeklerin için,onu benim kadar sevdiğin ve kolladığın için.Hep iyi bir kardeş ve arkadaş olduğun için sana sonsuz teşekkürler ablacım evimizin güzel vefakar kızı :)) İyi doğdun iyi ki varsın..Seni seviyoruz..

Üçüncü haber,bugun eşim ve oğlum babamla ilgili aksi bir durum olmazsa,tatile çıkıyorlar daha öncede yazmıştım benim iznim 1 hafta olduğundan ben haftaya bugun yola çıkıcam.Ama dünden beri Efe den nasıl ayrılacağımı düşündükce kötü oluyorum.Dün gece çok ağladı sende gel diye :( gecede çok huzursuzdu sürekli anne anne diye uyandı.Sanırım ruyasındaydım dün gece ..Malum gidecekleri yol çok uzun eşim iyi bir şöför ama ben meraktayım işte.Lütfen sağ sağlim gitsinler.Tatilleride çokk iyi geçsin..

Dördüncü Haber,Evlenen kardeşim bugun balayından dönüyor.Onu merak ediyoruz.Babamın yatışından haberi yok.Oda kendi arabalarıyla yolda,bir aklımız onda onlarda hayırlısıyla gelirler umarım.

Beşinci haber,Sevgili amcam bugun Eskişehir e gitmek için yola çıkacak babamın tahlileri iyi çıkarsa inş. Ki ben onlara da çok alışmıştım iki haftadır bizdelerdi.İçim ayrı bir buruk ...

Daha yazmayayım isterseniz sizinde içinizi sıkmayayım.Kendimi inanılmaz yalnız ve kötü hissediyorum bugün.Dün akşam oğluşun ve eşimin valizini hazırlarken,kalbimdeki sıkışmayı tarif edemem sanırım benim iyice bir dinlenmem kafamı toparlamam ve iyi haberler duymam lazım ..

Kusuruma bakmayın,ben bugun pek iyi değilim.Her zaman ki gibi sevgilerle öpüyorum sizi...
İyi hafta sonları..