16 Mart 2010 Salı

Hastayım hasta canım kesinlikle ıhlamur istemiyor !!!

Portakal suyu değil de, sağım solum boş ıhlamur bardaklarıyla doldu.Birazdan yine limonlu bir bitki çayı daha alacağım mutfağa gidip.Akşama sıkı bir ter atmadan geçmeyecek belli ki bu illet.

Biraz önce aile büyüklerinden birini aradım.Amannn sen misin arayan, o bende de dertli her zaman ki gibi daha da hasta..Ay bir kere de iyiyim kızım sen nasılsın der insan..Hastayım diyemeden telefonu kapadım.Alıştım ben ona ya yıllardır neyse..İşte yine de kızıyorum.Sen öksürürken telefonun diğer ucunda ki daha da bastırarak öksürüyor.Hay Allah ım naz nazzz nereye kadar...

Keyifsiz olunca yazmak istemiyor insan.Ama aklım hep sizde.İşim de gücümde hevesim yok. İstek sıfır.Patronun mailleri hep gecikmeli cevaplanıyor şu iki gündür.
Yakında sıkı bir azar ilişir maillerin altına.
Amannn offf oğlumu özledim,evimi özledim ben çabuk akşam olsunnnn...

Haftasonu bizim kızların hamam programları var :) Beni de davet ettiler ama benim hamam fobim var :) Fotoğraf çekmeme izin verirler mi ,dedim tasla kovalar kadınlar seni dediler :)
Oysa ne güzel,ne mistik fotoğraflar çekilirdi orda...Hamam rölövesi alamamış bir garip restoratör olarak hep istedim, bari hamam fotoğrafları çekeyim diye..Kısmet bakalım ne zamana..

Bu kızın bu ara sesi çıkmazsa merak etmeyin..
İyileşince görüşürüz olur mu :))
Şimdi öpsem sizi olmaz, size de bulaşır en iyisi el sallayayım burdan size :))
Sevgiler.

Nehircce