6 Mayıs 2010 Perşembe

Hıdırellez den..

Merhaba,

Her sene bu Hıdırellez tarihini karıştırırım.Gül dalına hangi gece dilekler asılır unuturum..

Dün arkadaşım Ahır Kapıda ki şenliklere gidince dedim ki demek ki bu gece oluyor olanlar..

Eve migrenimle birlikte gitmiştim.Biraz uyumaya çalıştım.Kalkınca da bir hışım amannn ben gül dalına dileklerimi asmayı unuttum diye hayıflandım...

Neyse gecenin bir vakti apartman bahçesine inmeye tırsınca,balkonumda ki güzel çiçeklerimin dallarına asmaya karar verdim dileklerimi...

Eşim saçma ve gereksiz buldu; ama ben bir umut dur diye,kartona çizdiğim en çok istediğim şeylerden birini yaniii evimi,eşimin müdür olma ihtimalini yükseltmek için de masa başında kocişi çizdim..

Sonra mutlu bir çocuk çizdim ağzını kocamannn gülerken yaptım...Sonra üzerine mutlu,sağlıklı bir Efe diye de yazdım :)) Eşim dediki bence en önemlisi,üçümüzü el ele çizmen, o olursa hepsi olur dedi..Evettt ne kadar haklıydı..İki koca kafa ortaya da minik oğluşumu çizip ellerimizi birbirine bağladım...Bir özenle onları tek tek kesip iplerle bağladım.

Sonra sevgili Nehir için de şifa istedim.Ne olur iyileşsinnn o melek dedim..

Dua mı da edip girdim içeri...

Çocukken yapardık böyle gül dalının altına para falan gömerdik hatırlıyorum..Ama böyle kocamannnn olunca hiç denememiştim..Bu sene çok istedim..Başardım :)) Hadiii inşallahhhh hepsi olsunn ama önce Nehir iyileşsin..

Siz neler yaptınız ??

Fot.netten alıntıdır.

Sevgiler,
Nehircce