1 Eylül 2009 Salı

Vesikalık :))

Merhaba,

Herkesi okuyorum günlerdir de,bir ben yazamadım nedense :))
Bu ara Efoş un kreş hazırlıklarıyla ilgileniyoruz eşimle.Bu da yarın ki kayıt için çekilmiş ilk vesikalık fotomuz :) Size komik gelmesin ama,ben ilk vesikalığı olduğu için tıpkı tüm ilklerinde olduğu gibi,heyecanlandım gene..İnşallah bir gün üniversite kaydı içinde telaşlanırız..

Bugün gözlerimi tüm İstanbullular gibi gri bulutlara açtım..Ama hiç üzülmedim aksine sevindim.Daha öncede demiştim ya ben severim sonbaharı.Mevsim,ilk gününü yağmurla şenlendirdi.Günlerdir ısınan toprak suyunu içti doydu,şimdi uslu uslu dinleniyor sanki..

Dünden ise, azıcık bahsetmek istiyorum,malum migren krizi tuttu yine,halsiz dermansız bıraktı beni, değil yemek yemek yere düşen tokamı bile kaldırmaya mecalim yoktu.Ne beter bişey bu ağrı.Neyseki iyiyim şimdi.Geçenlerde birinden duydum ama kimdi unuttum :) migreni tetikleyen en önemli sebep susuzlukmuş.Ben de kendimde test ettim onayladım, bana uyuyor bu teori.Birde stres tabii.Dün pazartesiydi işler birikmişti,hesap kitapla uğraşınca üstüne birde tabii ağrır baş,ağrımaz mı ..
....
Bu aralar hediye kitabımı severek okuyorum Alevcim sağolsun.Kitabımın ismi Hiçbir Aşk Hiçbir Ölüm İnci Aral'ın itiraf edeyim daha önce İnci Aral okumamıştım.Gölgede Kırk Derece'yi duymuştum en çok aklımda kalan o yani, ama demek ki elim varmamış almaya okumaya.Şimdi bu kitabım bitince ona bir sıçrama yapmam lazım.Daha önce okuyanlar varsa bende ipuçları bekliyorum sizdenn...

Bu kitapta ise,çok ilginç bir evlilik ve anne kız ilişkisi işleniyor.Bu kadar ipucu yeter size :)) Merak eden arkadaşlarım olmuştu onlar için bu detay :)

Daha sık ve dolu şeyler yazmak ümidiyle.
Sevgiyle kalın...