15 Mart 2012 Perşembe

Yeni Kitaplar...






İki farklı dünya...
yeni bakış açıları için;













Bu iki kitap Alkım siparişlerimdi.
Alkım ın kendi sayfasından sipariş verdiğinizde kargo ücreti ödemiyorsunuz yalnız siparişinizi iyi takip etmeniz gerekiyor :( bu sebeple yaklaşık bir haftadır bekletildiğim için küçük bir hediye ile bana ulaştı kitaplarım,Alkım Kitapevi'ne incelikleri için teşekkür ederim.Ama beklemek keyifsizdi..İnternet sipariş sistemleri henüz test aşamasında olduğu için bu durumun geçici olduğu söyledi.Dilerim en kısa zamanda bu sorun giderilir ve kargo ödemesi olmadan zamanında sipariş almaya ve göndermeye odaklanabilirler.

Gelelim kitapların seçimine,Sinan Yağmur un Şems ini okuyup beğenmiştim ve Mevlanayı da okumak istedim merak içindeyim yalnız ilk önce Küçük Mucizeler Dükkanına başladım.

Bu kitap çok satanlar listesindeydi biraz araştırdım.Aslında şu dönemlerde eski tarihli baskıları okumaya çalışıyordum.Bu kitabın anlatımı dilinin sadeliği çok dikkatimi çekti.Biraz zihnimi yormadan keyifle okuyabileceğimi düşünüp sepete attım...İyi bir başlangıç yaptı,bakalım nasıl devam edecek...

Yorumlarınızı beklerim,yalnız çok detaya girmeyiniz :)))

Sevgiler
nehircce

7 yorum:

karışık_pizza dedi ki...

Bu kitabı bende çok merak ediyorum.Umarım akıcı ve zihni yormayan,keyifli bir kitaptır.Arada bilgiş verirsen sevinirim.:)

zeynep dedi ki...

yazarın akıcı ve samimi anlatımıyla , keyifle okuyacağını düşünüyorum , sevgiler.

nehircce dedi ki...

Karışık pizza;Dün akşam 100 sayfa birden hiç sıkılmadan okudum mesela, akıcı olduğunu söyleyebilirim :))

Zeynepcim;Teşekkür ederim yorumun için şimdilik gayet iyi gidiyor :)

bırtutamkekik dedi ki...

tekrar okumak istediğim çok keyifle okuduğum bir kitap...
keyifli okumalar..
:)
mutlu hafta sonları..

Syhn dedi ki...

internet alışverişi dedin mi kitapyurdu bebişim. şaşmaz ;)

lila dedi ki...

Merhaba ben lila. Bloğunuzu Erguvan mevsimi sayesinde tanıdım ve iyiki de bulmuşum. Çok hoş paylaşımlarınız var. Ziyaret etmek isterseniz benim bloğumda"tatlı cuma"
Bu arada bir süre önce ben de Küçük mucizeler dükkanını zihnimi yormadan okuyabileceğim bir kitap olduğunu düşündüğüm için almıştım. Gerçekten öyle. Yalın,sade ve anlaşılır. Aynı mantıkla devamı olan "Bir yumak mutluluk" için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Bende çok zorlama yazılmış sanki talep üzerine hikaye devam ettrilmeye çalışılmış gibi bir etki yarattı. Aynı tadı alamadım. Tabii bu benim görüşüm.
Paylaşım için teşekkürler.

nehircce dedi ki...

Lilacım;Hoşgeldinnnnnn :))) ne kadar mutlu ettin beni yorumunla,teşekkür ederim..Kitapla ilgili yorumlarında çok iyi oldu.Açıkcası yazarın bu kitabın devamını yazdığını bilmiyordum ,kitabı bitirmek üzereyim ve okurken bende hiç yorulmadım sakin sakin ilerliyorum :) tam istediğim gibi.Ben de sana misafir olacağım :) sevgiler