4 Ekim 2010 Pazartesi

Tedavi başladı..

Merhaba,
Öncelikle tüm geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize, ayrı ayrı çok teşekkür ederim.
İyi ki varsınız..Gerçekten iyi ki varsınız ...

Süreyyapaşa Çocuk Göğüs Hastalıları Hast.muayenemizden sonra, oğluşun her yıl tekrarlayan bu rahatsızlığı Astım başlangıcı sayılabileceği için,önce ciğer filmi sonra yapılan alerji testi sonrası, bir sonraki kontrole kadar sürekli kullanması gereken bir fısfıs ve öksürükleri geçene kadar kullanması gereken bir fısfıs daha verildi.İsimlerini bilerek yazmıyorum ki yanıltıcı bir bilgi olmasın diye.

Sonra bu fısfısların takılıp, düzenli olarak nefesin açılabilmesi için yukarıdaki mekanizmayı ayrıca medicalciden aldım.Bunların sahteleri olabiliyormuş düşünsenize, ne kadar ilginç ve çocuğunuzun astımının ilerlemesini sağlıyormuş...Sağlıkla bile dalga geçer olmuşuz pesss...İhtiyacınız olduğunda ki dilerim olmaz özellikle doktorunuzun yazdığı ismi arayın ve anabayiilerinden soruşturun..Her hangi bir sağlık ürünü de olsa..

Neyse çok şükür şuan herşey daha yolunda ,oğluş bu fısfısın kullanılma şekline ilk gün alışamadı;ama şimdi oturttuk..Periyodik bir sıralamayla sıkılması gerekiyor artık kendisi sayar oldu..Ama ona o tedaviyi uygularken yine de ben bir anne olarak üzülüyorum...Ama ilerlemeden atlatacağız inş.buna inanıyorum..O yüzden ihmal etmeden bu tedavinin düzenli yapılması şart...

Maske işte böyle kullanılıyor.Zaten aramızda bilen arkadaşlar vardır belkide ama yine de bir göstermek istedim.Biz sabah akşam bunu uyguluyoruz..
Geçecek inşallahhhh....
İyi ki tam uzman hastanesine gitmişiz,özel doktorumuza ve ismini vermek istemediğim Devlet Hast.Dr una kalsaydı kendi kendine geçecekti ama ne zamannnn ????

***
Sizi çok seviyorum...
Öyle yazayım dedim içimden geldi :)))

Sevgiler
nehircce

23 yorum:

Sibelbek dedi ki...

Canımmmmm! Tedavinin başlayabilmesine sevindim ama Nehirccem, bu bücürlerin hastalıkları kalp ağrıtıyor yahuuu! ne olur hiç hastalanmasınlar Allah'ımmmm!!! hep sağlıklı, sıhhatli olsunlarrrr!

Flame dedi ki...

Çok çok geçmiş olsun canım :(( Çok üzüldüm.. Umarım erken teşhisin faydasını hemen hisseder paşa.. Alttaki posta da yorum yazdım ama eror verdi ulaşır mı bilmiyorum! Ben ancak gördüm bu yazıyı :(( Acil şifalar..

annesiningülü dedi ki...

canım dikkat ederseniz tedaviyi uygun uygularsanız
geçici bir hastalık
bu yaşta başlayanlar için tabi
sonrası kalıcı oluyor
bizim geçen seneki tedavi bu :(
anne için fena ama inş.bitecek

Selin Ergeçer dedi ki...

Demek artık sağlık konularında bile sahtekarlıklar başlamış ha pes...Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler canım :) Ve oğluş günden güne iyileşicek,süper bir haber bu :))

balkızım dedi ki...

çok geçmiş olsun sevgili anne
en kısa zamanda yavrucuk bütün bu ilaçlardan maskelerden kurtulur inşallah
sevgilerimle

Suzy dedi ki...

tez zamanda sağlığınıza kavuşmanız dileğimle...

CEPAYNASI dedi ki...

geçmiş olsun...

zero dedi ki...

Canım çok çok geçmiş olsun, yeni farkettim yazını. Her şey daha da iyi olacak, siz gönlünüzü ferah tuttuğunuz sürece... sevgiler, bol sağlık ve neşe dolu günler...

neval dedi ki...

tekrar geçmiş olsun bacım yanlış anlaşılmasın ama aldığımız amway eğitimlerinde astım ve üst solunum yoluna çamaşır deterjanlarındaki bazı maddelerin sebep olduğu anlatıldı.birebir yaşadım oğlum sık hastalanıyordu amwayin çamaşır deterjanını kullanmaya başlayınca hemen kesildi tavsiye ederim

gençbiranne dedi ki...

ah canım ya
benimde yeğenim kullanıyo aynısından
çok zor valla çocuğun hastalanması
tez zamanda turp gibi olur inşallah paşa:)

Unknown dedi ki...

Allah şifalar versin canım,sağlık gibisi yok hayatta..inşallah geçer ve bir daha kapınızı çalmaz hastalıklar..

Swalvs dedi ki...

Canım benim, sen çok iyi bi annesin ve eminim bunu kolaylıkla atlatacaksınız. Çok geçmiş olsun oğluşa, güzel yanaklarından öpesim geldi :)

öykü dedi ki...

Buyuk gecmıs olsun

ıyı haberlerınızı beklıyoruz

Pınarın Kulubesi dedi ki...

Geçmiş olsun, biz de 2 yıldır astım tedavisi oluyoruz. Artık tedavi sona erecek gözüküyor. Eski sıkışmalarımız kalmadı. İnşallah sizin tedaviniz de biran önce sonuç bulur.
Sabırlı olmak gerekiyor. Doktorunuza inanmak vazgeçmemek, düzenli kontrollere gitmek. Ben de hep şükrediyorum iyi bir doktorumuz olduğu için...

sevgiler

nohut oda dedi ki...

tekrar gecmıs olsun.daha ıyı olur ınsallah

Hande dedi ki...

Çocukluğunda alerjik astım geçirmiş biri olarak herşey düzelecek, merak etmeyin diyorum.

Geçmiş olsun.

Burcu dedi ki...

özlemciğim canım kısa sürede toparlamısnı diliyorum bende oğluşun

Nesrin dedi ki...

Çok geçmiş olsun Nehir.
Malesef bu devirde ne doktora güvenebiliyorsun ne de başkalarına.

İnşallah en kısa zamanda iyileşir oğlun

Syhn dedi ki...

canım yaa geçecek Allah'ın izniyle!sizin ilginizle..
gönlünü ferah tut çok çok geçmişler olsun..

beenmaya dedi ki...

acil şifalar iliyorum ve kocaman öpüyorum küçük adamı...

D!mple Rock dedi ki...

çok geçmiş olsun =/ bi astım alerjisi de benm başımda. sigarayı bırakabilmem dileği ile ;o

NiLaY dedi ki...

canım ben daha şimdi gördüm hastalık postunu kusuruma bakma ne olur, çok çok geçmiş olsun..

Bebek ve Nİkah Şekercİnİz dedi ki...

merhaba,
size daha önce yiğenimin aynı sorunu yaşadığından bahsetmiştim.Aynı maskeyi kullanıyor herhalde aynı tedavi uygulanıyor.Şuan çok iyi..bu spreyler kortizonlu olmasına ragmen sadece akciğere gittiği için vücuduna bir zarar vermezmiş..çok araştırdık..çare bulmanız çok iyi..Çocuklarda bu belli bir yaşa kadar sürüp geçiyormuş genelde tekrar geçmiş olsun..