27 Temmuz 2010 Salı

Bu sabah...


Sabahın körü,oğluş ağlayarak uyandı kaynım ağyıyor diye,

çişi de gelmiş elbett.Alıp bir koşu götürdüm WC ye..Oturttum klozete,sağolsun ayarlayamadı yine,daha gözlerimi açamamışken çişe bulandı her bir yanım..Ohhh yüzümü yıkamış kadar oldum serin serin.Sağol Efe dedim...Bizim ki zaten ağrılı bir de ben kızınca iyice alındı daha çok ağlamaya başladı.Apar topar üstünü değiştirip yatırdım yatağına..Ben mi ? sanki hala sidik kokuyorum :)) Elimde vileda, baya hoştum yani sabah sabah... Bunların hepsini gözlerim kapalı yaptım afferinn bana :)


Sabah servisteki arkadaşlar erkenden işe gelme kararı aldıklarından,ben de doğru otobüs durağına yollandım.Ara sıra böyle halka karışmak iyi oluyor..Nasıl sıkıntılı o otobüsün içinde insanlar, halime şükür için bir sebebim daha oluyor böylece..Geçmişteki eziyetlerimi düşününce..Mecbur kalıp binen herkese sabırlar diliyorum..

Işıklarda duruyoruz,minibüsün camına resmen yapışmış, 9-10 yaşlarında bir erkek çocuğu dikkatimi çekiyor.Elinde belli ki annesinin hazırladığı bir tost,ya da yarım ekmek arası domates peynir...Alelade bir poşete sarılmış eline tutuşturulmuş..Karnı aç besbelli çünkü gözü sürekli onda,kalabalıkta itiş kakışın içinde elinden düşürmemeye de gayret ediyor belki de..

Tam da sanayi sitesinin önünden geçiyoruz.Belli ki oralarda bir yerlerde çalışıyor.

Ya okumadığı için ailesi vermiş bir tamirciye çırak, ya da yaz döneminde eve para götürme,okul harçlığını çıkarma telaşına düşmüş şimdiden...

Düşünüyorum da her ikisi de kötü ve her ikisi için de çok ama çok küçük...


nehircce
fot.netten alıntıdır.

6 yorum:

nohut oda dedi ki...

erkek bebekdede bu sıkıntı var değilmi fıskiye durumu:))
geçmiş olsun diyelim..

Adsız dedi ki...

Nedir bu karın ağrısı ( ve getirdikleri :D )ya ben 3 gündür çekiyorum.. :( yemediğim şeftali , muz, patates kalmadı tek çare akşama acile gitmek :( Oğluşunun sana sabah sabah yaşattıkları beni güldürmedi değil :) Ama anlattığın ufaklığıda çok üzüldüm. Tüm çocuklar eşit haklara sahip olmalıydı küçük bedenleri oyunlarla yorulmalıydı... (HAYAT)

neval dedi ki...

ah biz o fiskiyede çok banyo yaptık

annesiningülü dedi ki...

ah canım geçmiş olsun :)
erkek çocukta böyle birşey oluyor dimi :)
o erkek çocuğa içim burkuldu canım ya
benimde gözüme çok takılır böyle şeyler

Syhn dedi ki...

erkek evlat anneleri sık yaşıyordur herhalde:)

diğeri için söyleyecek sözüm yok..

nehircce dedi ki...

Nohut oda ;sormaa teşekkür ederim..

Hayatcım;canım evet bugünlerde böyle bir salgın var sanki.Oğluş sizi güldürdü beni kızdırdı ama sonra barıştık :)) Çalışan çocuğa gelince maalesef buda bir gerçeğimiz,düşünüyorum da kim bilir kayıtdışı ne çok çocuk vardır çalıştırılan..Apayrı bir mesele ele alınması gereken :((

Nevalcimmm;hahaha ben de ha tam büyüdü kurtulduk derken hatırlamış oldum :))

Baharcım;canım sağolasın :) küçük çocukla ilgili de aklım ermiyor ne demeliyim..

Seyhancım; evet :)) benim de :(