15 Şubat 2010 Pazartesi

Haftasonundan kalanlar.

Bu haftasonu oldukca yorucu geçti.Eşimin annesi bizdeydi uzun bir süredir.Onu uğurladık Cumartesi günü, evimiz misafirle doldu taştı...

Dün ev işlerimi bitirip, uzun süredir istediğim botlarımı almak üzere ailece çıktık yola :)) Yeşil Kundura da %50 indirim vardı ilk oraya baktık.Benim istediğim tarz bot 69,90 tl ye inmişti.Botu ayırtıp diğerlerine bakmak üzere başka bir alışveriş merkezine ışınlandık ...Efe fotoğraflarda göründüğünün aksine çok huysuzdu aslında, çok uykusu gelmişti.

Amaaaa BEN10 görünce çok sevindi.Mağaza girişine konan sevgili kahramanına sarılıp poz verdi bize.. Ben, Efe ağzında ilk ben10 (benten)'nu gevelemeye başladığında öyle aval aval bakınıyodum ona, acaba bu çocuk ne demek istiyor diye..Meğerse böyle bir çizgi film kahramanı varmış..Sonra epeyce aşina oldu kulaklarımız. Babannesi ben10 nevresim takımı hediye etti bizimkine..Nasıl mutlu bilemezsiniz..

Yalnız ben aşırı hayranlıklardan hep korktuğum için,sürekli bir sınırlamayla dolanıyorum evde...Çizgi filmi oynadığı zamanlarda süreli, ekran karşısında tutmaya çalışıyorum onu.Birde her istediğini almamaya dirensemde bir şekilde önüne geçilemiyor zamanla tabii..

Bu işin maddi boyutlarıda üzücü aslında, çocukların duyguları suistimal edilerek çok cazip pazarlama teknikleriyle (çizgi film kanallarında ki reklamlar,alışveriş merk. kostümlü kahramanlar) kocaman bir oyun oynuyorlar bizlere.Akıllı olmamız lazım aslında..Ne dersiniz :)

Günün sonunda Yeşilden ayırttığım botumu aldım (Ayağımda paralansın :)) ) 3 taksit yaptılar harika oldu..Eve oldukca yorgun geldik yolda uyuklayan Efoş sonra uyumak bilmedi. Ama kazasız belasız atlattık günü şükür ki..

Hepimize iyi bir hafta diliyorum..
Patron stresini lütfen az yaşayalım bu hafta, dimi ama :)))

18 yorum:

Adsız dedi ki...

ben hiç sevmiyorum o benten arkadaşı:)ama benimçocuklar çok seviyor.
yasakladım izlemeyin diye ama dinlemiyorlar ama onlar bayılıyorrrr hala:)

nohut oda dedi ki...

güle güle kullan cok uguna almıssın..
ayagında paralansın dediğin gib:=)

papatya dedi ki...

Iyi gunlerde giyin canim botunu..Efeýi op benim icin..
Sevgiyle kalin...

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

Ahh canım ahh! O ben10 çılgınlığı bizde de var hemde had safhada. Şu ben10 belasının her türlü eşyası var. bir ben10 donumuz eksik oda çıkar yakında belkide çıkmıştır. :))) onuda alırız.

Botlarını güle güle kullan. Ama bir reim çekmmeişsin merak ettim bak. Güle güle iyi günler giy. Hep güzel mutlu yollarda paralansız canım.

nehircce dedi ki...

Asyaselda;canım sorma, biz bir ben10 çılgınıyla uğraşırken seninki kim bilir ne zordur :) Efe kreşte arkadaşlarından duyduklarını istemeye başladı ben 10 lu herşey cazip geliyor onlara ilkokul sıralarında kimbilir ne muhabbetler dönüyordur ..

nehircce dedi ki...

nohut oda;sağol arkadaşım gerçekten çok ucuz sezon sonunu beklemek çok faydalı oldu..teşekkür ederim :)

nehircce dedi ki...

Papatya;canım çok teşekkür ederim öperim tabii..sevgiler.

nehircce dedi ki...

Siyah Kelebek;Canımcım çıktı çıktı donuda var :)) Efeye almışlar hediye olarak :)) daha ben bi kuruş vermedim ben 10 a ama etrafta ona bişey almak isteyen herkes onunla ilgili bişey alıp geliyo :)) napıcaz bilmiyorum..
Botlarım tam kışlık,karda yağmurda giymek için birebir CAT,tarzında çekebilirsem yayınlarım senin için..Çok öpüyorummmm

öykü dedi ki...

Şeker bı haftasonu yasamıssın kosturmalı:) ama bence guzel
sevgıler.

Flame dedi ki...

İndirimde alışveriş yapmayı çok seviyorum :D Güle gülle kullan papuçlarını canım..

Çocuklarda çizgifilm kahramanı sevdası gittikçe artıyor ve sen ne kadar engellemeye kalk heryerde karşısına çıkıyor. Kırtasiyelere gir normal defter, çanta, kalem yok! Hepsi çizgi kahramanlı :((

nehircce dedi ki...

Öykücüm ;canım çok teşekkür ederim.sevgiler..


Alevcim;Sağol canım :) Bak defter kalem kısmı aklıma gelmemişti ilkokulda çocuğu olan anne babalar ne yapsınlar dimi..Ama benim balperim okadar düşkün değildir belki de :) sevgiler..

Sibelbek dedi ki...

Bizim bücürde Şimşek McQuinn hastası. Bir de Wall E. gerçi ben Wall E hayranlığını destekleyen bir anneyim. Neden? Çünkü onun ortalıkta çok materyali yok :P

Efe çok tatlı çıkmış annesi fotoğraflarda. çabucak iyileşir inşallah. öperim onun gıdısından.

ayakkabıların da hayırlı olsun canım, güle güle kullan.

annesiningülü dedi ki...

ayağında paralansın canım güle güle giy botlarını :)
Ben10'u ilk duyduğumda bende afalladım ne diyor bu çocuk diye. evde hiç izletmem ama sanırım kreşte öğrendi bizimkide :(

Adsız dedi ki...

güle güle giy cicilerini canım.

nehircce dedi ki...

Tibetimin annesi ; Wall E hııımm, bak ben onu ilk kez senden duydum şimdi, hayret o nasıl pazarlama tekniklerinden yoksun kaldı ki :)
Teşekkür ederiz teyzesi inş.iyileşir biran önce..öpüyorummm

nehircce dedi ki...

Baharcım;teşekkür ederim canım :)Bizimkisi de kreşte arkadaşlarından duyup onun osu var bunun busu var demeye başladı :))

nehircce dedi ki...

Dolunaycım;çok teşekkür ederim :)

tugbatugba dedi ki...

AHAHAH BEN10 BENDE ÇOK SEVERİM :p