17 Aralık 2009 Perşembe

Ordan Burdan...


Merhaba,
Bu cicimi de geçen ay eşimle almıştık.Fotoğrafını çekip paylaşamamıştım sizle ...Uzun zamandır yatak odasında kitap okurken kullandığım lambamın çalışmaması canımı sıkıyordu...Bir abajur istiyordum..
Ikea dan bakmıştık ama çok cazip gelmemişti.Bunu Koçtaş dan aldık altı porselen, rengi toz pembe, fiyatı 19,95 tl çok severek kullanıyorum..Belki ihtiyacınız vardır benden duyrulur..
Kitabıma gelince oda henüz yeni alındı.Okuma sırası ne zaman gelir bilinmez :)) Eskisi gibi okuyamıyorum artık.Nerdeyse yatmadan önce uykuya dalmak için kullanır oldum kitaplarımı :(( 2.sayfada kapanıyor gözlerim..Yetişemiyorum hiç bir şeye..Ama biliyorum ki fırsat oluşturmalıyım bu hobime...Nehircce kitap kulübü de suya düştü :( Olsaydı azcık itekleyecektik birbirimizi...Neyse napalım başka sefere..
***
Siyah Süt yine bir Elif Şafak kitabı artık baya eski kitapları arasına girdi aslında.Ancak ben almak için ancak zaman ve para bulabildim :)))
***
Neyse dün akşam sevgili arkadaşım sewoş bendeydi..Eşim yok ya kaçamak yaptık..Bu arada efoş babasını çok özledi.Bugün 3.günü ayrılığın..Yarın gece dönüyor kısmetse, Kıbrıs dan.Bakalım bize ne ciciler getirecek :) İş seyehatlerinin en çok bu kısmını seviyorum :)))
Dün akşam işten bir telaş gelip yemek hazırladım.Yemeğimizi yedik sewoş ben ve efoş :)) kahvemizi içtik(efoş ballı sütünü),sonra çayımızı (efoş bu kısımda uykuya dalmıştı) :))) Filmlerimize baktık ne izlesek diye düşündük, koyduk Güz Sancısını sevdik filmi,hüzünlendik bildiğimiz üzücü bir gerçekle tekrar yüzleştik..İzlemeyenlere önerilir...
Sonra derin derin sohbet ettik..Onun gözler doldu benim içim acıdı..Ama hani koca kızlardık ya biz tuttuk kendimizi..Eskisi gibi salya sümük olmadık.. Fal baktık sewoş için kısmetleri gözden geçirdik :))
Hayatınızda enaz bir dostunuz olmalı,çoğu zaman bilmeli sevmeli herşeyinizi...
Sizi ve onu öpüyorum :))) sevgiler...

19 yorum:

cecilia dedi ki...

oh süper geçmiş kızkıza ama efe babasını özlemişş :( bakalım kıbrıstan neler gelicek :) paylaşmayı unutma sakın nehircim :)

nehircce dedi ki...

Cecilia canım evet çok güzel bi akşamdı..Hediyeleri de paylaşırım tabii..Bakalım inşallah kıbrıs peyniri alıp gelmez bizim ki :)))

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

Bende çok özledim böyle kız kıza pijama terlik erkeksiz muhabetleri ama uzun zamandır omuyo bazen annem ve kardeşlerim gelince gece geç saatelere kadar oturup gülüşüyoruz. bazen insanın ihtiyacı oluyo valla seni okuyunca kıskandım. Abajurun çok hoş bende de var aynısından ama turuncu. :) sevgiler kuşum

tuku dedi ki...

oh sohbet gülmek gibisi yok ben siyah süte basladım ama dogum yapmadan bunalıma gırmıyım dıye bıraktım süper oldugunu tahmın edıyorum:)

Flame dedi ki...

Sahtekar'ı da Güz Sancısını da çok sevmiştim bende. İkisi de sarsıcı.. Elif Şafak'ın bu kitabı çok yankı uyandırmıştı ama elim gitmedi benim nedense.. Bildiğim şeyler diye belki de.. Kendimi tekrarlamak istememiş olabilirim.. Bende eski abajurları kaldırdım odanın son konseptine uymadı diye ama hala gönlüme göre bir model bulamadım. Seninki çok şirinnn. Allah kavuştursun bu arada :D Efoşuda öperimmm :p

nehircce dedi ki...

İpekcim;olsun canım aile muhabbetleri de herzaman çok güzel ve samimidir.Sende gündüz oturmaları yap bak bende onu yapamıyorum çalışınca maalesef :(( bende seni öpüyorummm

nehircce dedi ki...

Tuku;canım evet biraz ağır bir konusu var belli ki,merak içindeyim ama şuara bende pek iyi bir ruh halinde sayılmaz :)) biraz daha bekleyeyim olmazsa..sevgiler..


Alevcimmm;canım çok teşekkür ederim aminnn..
umarım istediğin gibi (eminim çok şık birşeydir)bir abajur bulursun..bende sizi öpüyorumm..

Adsız dedi ki...

OHH NE GÜZEL BİR KAÇAMAK HABERİ BU BÖYLE...

tugbatugba dedi ki...

abajura bayıldım not ediyorum.
siyah sütü okumuştum. çabucak bitirme sindire sindire oku eylenceli bir kitap...

nehircce dedi ki...

Tuğçecim evet güzeldi gerçekten :)

Tuğbacım;beğenmene çok sevindim.şirin dimi :)))
kitap içinde tavsiyeni dinliycem öpüyorum.

Syhn dedi ki...

aa hiç bekletme siyah sütü hemen oku eminim bunda gözlerin kapanmıycak aksine bi sayfa diye direneceksin :)

nehircce dedi ki...

Seyhan heyecanlandırdın şimdi beni :))

meltem dedi ki...

önce allah kavuştursun:) kaçamak iyi olmuş özledim ben de arkadaşlarıma gecenin en geç saatlerine kadar içi içip sohbet etmeyi en salaş hallerimizle:(
siyah süt benim de cık! larımdan:) ama sen bitir canım bakma bize:)

nehircce dedi ki...

meltemcim,canım teşekkür ederim. böyle buluşmalar çok güzel oluyor.İnşallah en kısa zamanda yaparsınız.öpüyorum

Unknown dedi ki...

cok sevindim güzel 1 gece gecırmıssınız.alalh kavustursnnn :)gecmıs olsun dileklerin için saol cicimm...

Adsız dedi ki...

lamban cok guzel.gule gule kullan.kıtap okuma durumu bende aynı bu aralar :( sevgılerımle kocaman :)

laleninbahcesi dedi ki...

ne tesadüf bu gün Siyah Süt'ü Elif Şafak'a imzalattım.
Çok hoşunuza gideceğinden eminim kitabın.

nohut oda dedi ki...

siyah süt harika..
tekrar okumak için sabırsızlanıyorum..sende acele et derim ben:)

nehircce dedi ki...

Özgecim teşekkür ederim canım öpüyorum seniii :))


Dolunaycım beğenmene çok sevindim :)inşallah daha çok okuyabiliriz..sevgiler

laleninbahçesi;gerçekten miii :) imrendim şimdi ya :)) sizede iyi okumalar..sevgiler..

Nohut oda;tamam canım bitirince paylaşırım öpüyorum sevgiler..