1 Eylül 2009 Salı

Vesikalık :))

Merhaba,

Herkesi okuyorum günlerdir de,bir ben yazamadım nedense :))
Bu ara Efoş un kreş hazırlıklarıyla ilgileniyoruz eşimle.Bu da yarın ki kayıt için çekilmiş ilk vesikalık fotomuz :) Size komik gelmesin ama,ben ilk vesikalığı olduğu için tıpkı tüm ilklerinde olduğu gibi,heyecanlandım gene..İnşallah bir gün üniversite kaydı içinde telaşlanırız..

Bugün gözlerimi tüm İstanbullular gibi gri bulutlara açtım..Ama hiç üzülmedim aksine sevindim.Daha öncede demiştim ya ben severim sonbaharı.Mevsim,ilk gününü yağmurla şenlendirdi.Günlerdir ısınan toprak suyunu içti doydu,şimdi uslu uslu dinleniyor sanki..

Dünden ise, azıcık bahsetmek istiyorum,malum migren krizi tuttu yine,halsiz dermansız bıraktı beni, değil yemek yemek yere düşen tokamı bile kaldırmaya mecalim yoktu.Ne beter bişey bu ağrı.Neyseki iyiyim şimdi.Geçenlerde birinden duydum ama kimdi unuttum :) migreni tetikleyen en önemli sebep susuzlukmuş.Ben de kendimde test ettim onayladım, bana uyuyor bu teori.Birde stres tabii.Dün pazartesiydi işler birikmişti,hesap kitapla uğraşınca üstüne birde tabii ağrır baş,ağrımaz mı ..
....
Bu aralar hediye kitabımı severek okuyorum Alevcim sağolsun.Kitabımın ismi Hiçbir Aşk Hiçbir Ölüm İnci Aral'ın itiraf edeyim daha önce İnci Aral okumamıştım.Gölgede Kırk Derece'yi duymuştum en çok aklımda kalan o yani, ama demek ki elim varmamış almaya okumaya.Şimdi bu kitabım bitince ona bir sıçrama yapmam lazım.Daha önce okuyanlar varsa bende ipuçları bekliyorum sizdenn...

Bu kitapta ise,çok ilginç bir evlilik ve anne kız ilişkisi işleniyor.Bu kadar ipucu yeter size :)) Merak eden arkadaşlarım olmuştu onlar için bu detay :)

Daha sık ve dolu şeyler yazmak ümidiyle.
Sevgiyle kalın...

19 yorum:

Adsız dedi ki...

ama bu yakışıklıyı bırakmazlar...

al sana bir huy benzerliği daha sonbahar yağmur aşkı...

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

oğlun çok yakışıklı maşallah onu ısırmak isterdim şimdi..:) bizde ilk fesikalık fotosunu çektirdik oğlumun ana sınıfına gidecek bu yıl çok heyecanlıyız..Dediğin gibi allah üniversite telaşını da nasip etsin..Sonbahar geldi hoş geldi..çok severim çokkkkk Hele şimdi bide eski cumbalı evler olacaktı ahşap pencerlerden yağmuru izlerken bir bardak ta demli çay..off off oruç başa vurmaya başladı hadi ben kaçtım :))

nehircce dedi ki...

Tuğçe,alanın elinde kalıyooo :)) sen bize bi müjde ver bekliyoruz biz :)) Sonbahar gibisi yok valla :))

nehircce dedi ki...

Siyah Kelebek, canım aminn diyorumm..O cumbalı evleri nasıl severim (meslek icabı)birgün olacak inşallah en büyük hayalimdir kendileri,o zaman bir çaya beklerim seni :)) sizinde okulunuz hayırlı olsun.sevgiler canım..

SiL BaştaN dedi ki...

İnş. üniversite kep töreni resimlerinide paylaşırsın burda. Maşallah diyorum yakışıklıyı öpüyorum en kocamanından...

Sevgiler...

Flame dedi ki...

Pek şeker çıkmışşşşş...
Çok tatlı MAŞALLAHHHH..
Hayırlı olsun şimdiden..
İnci Aral'ın "İçimden kuşlar göçüyor" kitabını da kesinlikle tavsiye ederim. Çok güzell bir kitap..

Sibelbek dedi ki...

Saçlara bak! Çok yakışıklıymış :)
maşallah... :)

tugbatugba dedi ki...

çok güzel çıkmışş maaşallah subhanallah...
ve kitabı da merak ettim doğrusu...

bozbek dedi ki...

oğluşuna nazar değmesin :) migren'e gelincxe bende aynı dertten muzdaribim. Allah kolaylık versin. Çikolata ve uykusuzlukda ciddi biçimde tetikliyor migreni..

nehircce dedi ki...

Silbaştan; inşallah canım inşallah Allah ogünleri de göstersin tüm annelere.Sağol yorumun için çok tşk.ederim sevgilerrr

Alevcim,Sağol canım benim,Alper ağbisine çekmiş :) kesinlikle okuyacağım onu da canım merak sardı doğrusu..öpüyorumm sevgiler


Tibet'in annesi,teşekkür ederim canım sevgiler

Tuğbacım,Teşekkür ederim,okumanı tavsiye ederim canım,sevgilerrr

nehircce dedi ki...

Bozbek;Nazarlardan korusun Allah tüm çocuklarımızı :) Çikolata konusunda haklısın birde kahve var aslında.Sanada bu konuda sabırlar dilerim.İllet şey geçmiyorda tedavisi çok güç. sağol canım sevgiler

Adsız dedi ki...

Migren Su bağlantısı bana ait :) Merak ettiğiniz sağlık konularında, her zaman burdayım ;)) Sewim

MAVİANNE dedi ki...

çokkk yakışıklı
maşallah
ilk vesikalıklar böyle hep fiyakalı olur

Laçin Tenel dedi ki...

Ay ay koca adam olmuş Efoş ya :))
Göz kısmı sana benziyor sanırım, seni o kadar zamandır göremedim ama hatırladığım kadarıyla...

nehircce dedi ki...

Mavi anne;teşekkür ederim canım.

Laçincim;Ortaya karışık bir çocuk hem baba hem anne :)gerçekten görüşmeyeli çok oldu.İnşallah buluşuruz bir gün.sevgiler canımmm.

annesiningülü dedi ki...

maşallah yakışıklıya nazar değmesin, hayırlısı olsun kreşiniz. inşallah kolaylıkla alışır.
migren bendede var çok açlıkta tetikler kendisini

nehircce dedi ki...

Bahar,teşekkür ederim canım.İnşallah çabuk alışır çok merak ediyorum.sevgiler

Seval dedi ki...

Canım benim, dün mailini o kadar saçma bi zamanda aldım ki, az sonra da sana çok acayip birşeyler yazacağım, çok dertliyim çok! :P Maşşallah güzeller güzeli, cin gibi bir çocuk, maşşallah maşşallah, demek kreş vakti geldi he? Aaahh ah, zaman nasıl da geçiyor!
Ben de sonbahar insanıyım daha doğrusu sonbahar sever insanım :) 1 Eylül sabahı hava bana da çok iyi geldi ama tüm yazı ayağımı denize sokamadan geçirdiğimi farkedince çok koydu :( Gitti güzelim yaz, inşallah bayramda hava iyi olur!
Ve migren, canım şu an ne hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki, ekrana zor bakıyorum, valla herşey tetikliyor, kader gibi birşey bu, durduramıyorsun olmuyor... Umarım artık daha iyisindir, çok özledim seni, çok öpüyorum canım benim!

nehircce dedi ki...

Seval,bende seni özledim canım benim.Ben de yazdım az önce uzunca çok öpüyorummm