10 Eylül 2009 Perşembe

Başlıksız olsun...

Tuğçecim iyiyim canım,merak etme çok teşekkür ederim ..
............

Yazmak istemiyorum kaç gündür içim sıkkın..Birde şehrin diğer yanı telef halde, insanlar perişan bir sürü ölü...İçimden hiç birşey yapmak gelmiyor. Ülkeme kızgınım, taşıdığım canın bu kadar ucuz olmasına içerlemiş durumdayım..Bu halimizden çıkar sağlamaya çalışan insanlara çok kinliyim...Elden birşey gelmez öyle düşüncedeyim...

............

Hazır yazmışken yarın bitecek; ama pek ilgi görmeyen çekiliş hediyem içinde,yalnış anlaşıldıysam özür dilerim.Sanırım tişört için yazmak istemeyen bir sürü okuyan oldu. Yani çekindi herkes ,amacım sadece biraz neşe katmaktı sayfama,birde konu hakkındaki düşünceleriniz mühimdi benim için..neyse bu sefer beceremedim galiba..

Yarın küçücük bir çekilişle işlem tamamlanacak.Ve ben bir daha böyle bir faaliyete girmeyeceğim..


Öpüyorum herkesi,

Canım arkadaşım iyi ki varsın... Bebişine çok iyi bakk 18 Eylül'ü heyecanla bekliyorum.İnşallah küçük bir prensestir içindeki :)))

sevgiler,,

9 yorum:

tugbatugba dedi ki...

canım neden içlendim inan anlayamadım ne güzel birilerien hediye vermek istemişsin.. heleki böyle bir ayda bence süper birşey hem hareket hemde renk katar.. bence sıkılmamalısın...

Adsız dedi ki...

sizi seviyorum...
Beceremediğinden değil insanlar sadece seni sevdiğinden cevap verme ihtiyacı hissetmiş ve not da düşmüşler hediye bahane sen önemlisin diye...
Bence bu güzel bir mesaj sana arkadaşım!!!
Herşey bahane bana dost gerek kısacık ömrümde :)

Adsız dedi ki...

sizi derken efe ve seni :)

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

ahh canım çok haklsıın hepimiz bitkin ve üzgünüz ama geçecek bunada alışacaz..Bu arada çekiliş bahane canım bloglar arası sohbettir amacımız..seni destekliyorum arkadaşım sakın üzülme..

Hayat dedi ki...

Ben sizi kısa bir süredir takipteyim. Hergün geliyorum yoksunuz. Hiçbişey yazmamışsınız. İşlerinizin yoğun olduğu bir dönem diye düşünmüştüm. Çekilişe gelince gmail hesabım olmadığı için katılamadım. Çünkü izleyici olmam gerekiyordu. E ben zaten senin kayıtsız izleyicinim ki :) ( Birçoğu gibi)
Felaket için hissettiklerine harfiyen katılıyorm. (Dün benimde içim çok acıdı kimseye
bişey diyemedim. Sessizce çekildim bi kenara)
Bu kadar fazla uzaklaşma özlüyoruz...

nehircce dedi ki...

Tuğbacım,istediğim,beklediğim ilgiyi göremedim sanırım ondan üzüldüm :)ama geçtiii sağol..

Tuğçecik,bizde seni seviyoruz.Uzaktan tanımadan sadece yüreğini,dürüstlüğünü insanlığını ..Sen çok yaşa kısa olmasın ömrün ..sevgiler canım..

nehircce dedi ki...

Siyah Kelebek,çok teşekkür ederim desteğin için.canım sağol :)

Hayatcım;nasıl sevindim yorumuna anlatamam,çok teşekkür ederim.sevgiyle kall :))

Hayat dedi ki...

Hep birlikte :) (Günaydınlar bu arada)

nehircce dedi ki...

Günaydın canım,iyi bir gün olsun..